Márciusi premierek a National Geographic-on
A National Geographic bejelentette milyen új és visszatérő sorozatok lesznek láthatóak a csatornán márciustól. A tartalmak között tudományos, kulturális és sorozatok is szerepelnek. Új sorozatként érkezik a Fotózás mesterei és 6. évadával folytatódik az Alaszka: Az új nemzedék.

A Fotózás mesterei a világ legkülönlegesebb vizuális történetmesélői és napjaink vezető dokumentumfilmesei kalauzolnak el minket az izgalmas nemzetközi kalandon. Olyan fotósokat követhetünk a világ körül, mint a kétszeres Pulitzer-díjas fotóriportert, Muhammed Muheisen vagy Anand Varma, Krystle Wright világszerte ismert és elismert fotográfusokat. Hogyan válik valakiből nagynevű, alkotásaival milliókat elbűvölő fotográfus? Milyen út vezet a gyerekkori álmoktól a világhírnévig, hogyan telnek egy fotós hétköznapjai, és mi minden kell ahhoz, hogy egy ikonikus fénykép elkészüljön? A sorozat korunk néhány legendás fényképészének történetét meséli el – izgalmas bepillantást nyújtva a kamera előtti és mögötti világba egyaránt. A hatrészes dokusorozatot a díjnyertes filmesek, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin készítette.

Bemutató: március 10-től vasárnaponklnt két epizdódal 16:00 és 17:00-kor

Az Alaszka: Az új nemzedék új évadában az alaszkai vadon lakóinak életét követi nyomon, akik a téli hónapokat többek között vadászexpedícióval, jávorszarvasok felkutatásával és medvebiztos élelemraktár építésével töltik. Alaszkában egyre többen lázadnak fel a társadalmi normák ellen, és próbálnak meg a saját szabályaik szerint élni – és közben persze a zord sarkvidéki klíma kihívásainak is megfelelni. A gondolatébresztő sorozat a 21. század modern vadonlakói közé, a Föld egyik legszélsőségesebb és legmostohább vidékére kalauzolja a nézőket…

Bemutató: március 24-től vasárnaponkét két épizóddal 20:00 és 21:00-kor

© 2012-2024 Gillon Media Kft.