Az Oppenheimer március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on
Az Oppenheimer című kasszasiker, amely világviszonylatban 952 millió dollárt hozott a kasszáknál, és az idei év legmagasabb iparági elismeréseivel, hét Oscar®- és hét British Academy Film & Television Award (BAFTA) díjjal jutalmazták, az Oscar®-győztes Cillian Murphyvel a J. Robert Oppenheimer szerepében és Emily Blunttal a felesége, a biológus és botanikus Katherine "Kitty" Oppenheimer szerepében március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz megtekinthető.

A filmet képernyőre írta és rendezte az Oscar-győztes Christopher Nolan. Az Oppenheimer bepillantást enged J. Robert Oppenheimer gondolataiba és belső vívódásaiba. Az elméleti fizikus a Los Alamos-i laboratórium igazgatójaként és a Manhattan-terv vezetőjeként csapatával létrehozta az első atombombát, és ezzel új korszakot nyitott az emberiség történelmében. Az Oppenheimer a maga nemében egyedülálló filmművészeti alkotás, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint az Oscar-díjas Matt Damon, az Oscar-győztes Robert Downey Jr., az Oscar-jelölt Florence Pugh, Josh Hartnett, valamint az Oscar-díjas Casey Affleck, Rami Malek és Kenneth Branagh.

A film az American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című Pulitzer-díjas könyv alapján készült, szerzői Kai Bird és Martin J. Sherwin. A film producerei: Emma Thomas, Charles Roven és Christopher Nolan.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.