A Mancs őrjárat: A szuperfilm március 26-án érkezik
A nagy sikerű rajzfilm, a Mancs őrjárat: A szuperfilm március 26-án érkezik a SkyShowtime kínálatába. A gyerekek kedvenc szuperkutyusai új kalandokkal térnek vissza, kiváló szinkronszínészek közreműködésével.

Amikor Kalandvárosban lezuhan egy varázslatos meteor, a Mancs őrjárat® kiskutyái szuperképességekre tesznek szert, és szuperkutyikká alakulnak át. De a kutyiknak az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük, amikor ősellenségük, Humdinger megszökik a börtönből, és Victoria Vance-szel, egy őrült tudóssal szövetkezik, hogy ellopja a szuperképességeket saját maguk számára. Mivel Kalandváros sorsa forog kockán, a szuperkutyiknak meg kell állítaniuk a főgonoszokat, mielőtt még túl késő lenne.

A Paramount Pictures, a Nickelodeon Movies és a Spin Master Entertainment által bemutatott Mancs őrjárat: A szuperfilm magyar szinkronhangjai: Pekár Adrienn (Skye), Straub Norbert (Ryder), Gáspár Kata (Liberty), Czető Roland (Chase), Peller Anna (Vee), Baráth István (Rubble), Szalay Csongor (Marshall), Rostás Ábel (Nano), Bácskai János (Humdinger), Czető Ádám (Huma), Kovács András Bátor (Tot).

© 2012-2024 Gillon Media Kft.