Discovery Channel csatornalogó

MOST

14:00
   
Túlélőpár-baj V.
Partvidéki katasztrófa
15:00
   
Az igazi prémvadászok II.
Hóhiány
16:00
   
Autókereskedők VIII.
Jaguar E-Type
17:00
   
Aszfaltcowboyok IV./1.
1. rész
18:00
   
Raktárvadászok IV.
1. rész
tv-műsor: Túlélőpár-baj V.tv-műsor: Az igazi prémvadászok II.tv-műsor: Autókereskedők VIII.
Discovery Channel tv-műsor08.18
tv műsor
Gyűjtögetők II. évad
A sorozatban közelebbről is megismerünk három hulladéklerakó helyet. A lengyel fémhulladék-feldolgozó iparágban dolgozó emberek szemüvegén keresztül bepillanthatunk az itt dolgozók életébe és munkájába. Az első hulladéklerakó, a „Holdmar” gazdája Slawek Szymanski, aki királyként tekint szét birodalmán. A cég elsősorban acélhulladék és autók feldolgozásával foglalkozik.
00:00
   
Bakik a Föld körül I./15.
15. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
00:30
   
Mi történt ezután? II.
4. rész
Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
01:00
   
Aszfaltcowboyok III./2.
Senki sem tökéletes
Andreasnak jó a kedve, mert új játékszere van: egy Dodge Challenger. Moni Ausztriában jár egy hatalmas rakománnyal.
02:00
   
Aranyláz a krokodilok földjén I./8.
Az ítélet napja
Már csak 72 órájuk maradt. A csapat felveszi a harcot az óriás krokodillal, de a helyiek nem segítenek, mert azt szeretnék, hogy a csapat hagyja el a szigetet.
03:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren VI./2.
Kegyetlen nyár
A nome-i bányászok folytatják az új lelőhelyek keresését. Zeke és Emily a Sledge-sziget felé veszi az útját, Shawn pedig a Bluffnél remél rátalálni álmai aranyára.
03:50
   
Az igazi prémvadászok III./7.
Stan hazárdjátéka
Ha Stannek nem sikerül életet lehelnie egy 70 éves traktorba, az egész vállalkozása kudarcba fullad. Charlie és Joey életük egyik legnagyobb kihívásával szembesülnek.
04:40
   
Az űrhajós kincse I./6.
6. rész
Darrell Miklos kincsvadász megpróbálja megfejteni gyerekkori példaképe, Gordon Cooper űrhajós térképét, hogy annak alapján megtalálja a feltételezett kincset.
05:30
   
Hogyan csinálják? VIII.
13. rész
Fedezzük fel modern világunk működését, és ismerjük meg az ipar világának és műszaki csodáinak különös titkait.
06:00
   
Hogyan csinálják? XI.
15. rész
Hogyan készül a szuperacél, melytől az autók könnyebbek, környezetbarátabbak és biztonságosabbak lesznek? Hogyan nyírják meg Ausztrália nyolcvanmillió birkáját minden tavasszal?
06:25
   
Amcsi benzinfalók II.
Aaron Falcon versenyautója
A GMG csapata újabb rozsdás autók újra életre keltésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka?
07:15
   
Aranyláz Alaszkában VII./5.
Szenvedés a hegyen
Minden eddiginél nagyobb az elkeseredés Todd bányájánál. Öt hét eltelt már az idényből, és eddig csak 150 ezer dollár értékű aranyat találtak.
08:05
   
Az alkukirály IV.
Keleti bonyodalom
Mikor egész rakomány rothadt bútor érkezik, Jeff Indonéziába tart, hogy felelősségre vonja a csaló gyártót. Vajon képes lesz visszafogni magát és kulturáltan megoldani az ügyet?
08:30
   
Lakásnepperek I.
Kockázatos döntés
Phoenixben egy régi ház felkelti John és Doug figyelmét, de kié lesz az ingatlan? Scott látatlanban tesz nagy ajánlatot egy bedeszkázott bungalóra.
09:00
   
Raktárvadászok III.
26. rész
Brandon, Lori és a többi raktárvadász Malibura indul, a raktárárverések Mekkájába. Vajon ki győzi idegekkel, és viszi el a legnagyobb fogásokat?
09:30
   
Kanadai raktárárverések II./34.
Cindy Hayden, a vudugyermek
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
10:00
   
Aszfaltcowboyok III./4.
Értékes rakomány
Florian a Balti-tengerhez szállítja értékes rakományát, egy Mitsubishi versenyautót. Egy komplex felújítás után Martin útnak indul vadonatúj kamionjával.
11:00
   
Klasszikus autók nyomában VII./10.
Egy Packard nyomában
Wayne Carini bevezeti a nézőket az autógyűjtők világába. Nézzék meg, hogyan akad rá olyan értékes, egyedülálló kocsikra, amiket sokan már eltűntnek hittek.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók III.
Ariel Atom 3S
Képzelje maga elé álmai autóját! Olyan, mint egy Ariel Atom 3S? A csapat ellátogat az autó szülőhelyére, majd bemutatja belső működését és csodálatos külsejét is.
12:00
   
Világbajnok mérnöki megoldások I.
Rion-Antirion híd
Az Európa egyik legaktívabb szeizmikus zónájában épült rekord méretű híd még állandó szélterhelésnek is ki van téve. Nézzük meg, hogyan született...
13:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./11.
Itt a vége
Todd Hoffman csapata öt hete nem kap fizetést, és egyre nagyobb a feszültség. Parker elhagyta a kövek elleni védelmet a mosóüzemnél - és ez most sokba kerül neki.
14:00
   
Túlélőpár-baj V.
Partvidéki katasztrófa
Joe Teti, a zöldsapkás a kiképzésén tanultakat kombinálja Matt Graham, az állóképességi sportoló kőkori, sámáni módszereivel, hogy életben maradjanak a világ legkeményebb helyein.
15:00
   
Az igazi prémvadászok II.
Hóhiány
A hó hiánya súlyos gondokat okoz. Joey felállít egy új csapdasort, és találkozik egy veszélyes ragadozóval. James fahiánnyal küzd.
16:00
   
Autókereskedők VIII.
Jaguar E-Type
A klasszikus E-típusú Jaguar a világ egyik legszebb autója; Mike örömmel vállalja a kockázatot a roncs megvásárlásával. Ám az alkatrészek nagyon drágák. Bukás lesz ennek a vége?
17:00
   
Aszfaltcowboyok IV./1.
1. rész
Mindig úton, miközben ügyfelek és vásárlók zaklatnak, a családtagok pedig több ezer mérföldre vannak: nehéz a kamionosok élete, de az utak királyai ezt semmire nem cserélnék el.
18:00
   
Raktárvadászok IV.
1. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
18:30
   
Kanadai raktárárverések II./35.
Raktárárverések: extrém különkiadás
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
19:00
   
Hogyan készült? XXII.
Kórházi mosoda és lóutánzatok
Újabb hétköznapi tárgyakat vizsgálunk, és megnézzük, hogyan készül a kórházi mosoda és a lóutánzat.
19:30
   
Hogyan csinálják? VIII.
14. rész
Fedezzük fel modern világunk működését, és ismerjük meg az ipar világának és műszaki csodáinak különös titkait.
20:00
   
Elvis, a versenyautók királya I.
Brit traktorvontatók
Marc "Elvis" Priestley, a McLaren F1-es szerelője világszerte ellátogat az elképesztő autók rajongóihoz és magas oktánszámú versenyekre hívja ki őket.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Illegális gyorsulási versenyek IV./11.
Tesztek
tv-műsor: Illegális gyorsulási versenyek IV./11.
Miután csak néhány listás verseny maradt hátra, Chief teszteli az autóját. AZN tovább tuningolja a Dung Beetle autót, és teszteli az eredményt.
22:00
   
Amcsi benzinfalók IV./8.
67-es Camaro
Több bonyolult munka után Richard ezúttal kellemesebb feladatot ad Aaronnak és a Monkeys csapatának: megvásárol egy K5 alvázas 67-es Camarót. Vajon ettől jobb kedvre derülnek?
23:00
   
Autókereskedők - cserebere a világ körül I.
Svédország
Mike Svédországba látogat, ahol nagyon kelendők az amerikai kocsik. Lesz-e a kisteherautóból Volvo sportkupé? Közelebb jut-e a kitűzött 30 ezer dolláros céljához?

Mai tv-műsor

08.18 17:00
Az Univerzum 11.
08.18 17:55
Ausztrál mesterszakács IV./12.
08.18 19:30
A hegyi doktor - Újra rendel VI./11.
08.18 20:15
Tuti gimi VI./10.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.