Discovery Channel csatornalogó

MOST

06:25
   
Amcsi benzinfalók I.
Ferrari 1. rész/Különös busz
07:15
   
Száműzöttek műhelye I.
A 69-es Satellite új útra indul, 2. rész
08:05
   
Az alkukirály III.
Az útitárs
08:30
   
Lakásnepperek I./12.
A változás szele
09:00
   
Raktárvadászok III.
9. rész
tv-műsor: Amcsi benzinfalók I.tv-műsor: Száműzöttek műhelye I.tv-műsor: Raktárvadászok III.
Discovery Channel tv-műsor07.26
tv műsor
Cápák hete a Discovery-n
A világ legrégebbei tematikus programsorozata hamarosan újra látható lesz a Discovery Channel műsorán. A Cápák Hete 1988 óta minden évben különleges dokumentumfilmekkel várja a nézőket egy héten keresztül. Az idei évben ráadásul világszerte azonos időpontban, július 24. és 30. között ülhetünk le a képernyők elé, hogy mindent megtudhassunk ezekről a veszélyeztett állatokról.
00:00
   
Bakik a Föld körül I./38.
38. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
00:30
   
Mi történt ezután? II.
1. rész
Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
01:00
   
Ausztrál kamionosok IV.
13. rész
Induljon útnak ezekkel a belevaló sofőrökkel és ismerje meg az ausztrál kamionosok világát! A szállítmány nagyobb, az utak rázósabbak, az események pergőbbek, mint valaha!
02:00
   
Mérnöki műtárgyak V.
Óriáshajó
Danny a rendkívüli LPD17 óriáshajó építésénél asszisztál: a hatalmas hajón a helikopterektől a légpárnás járművekig mindent szállíthatnak ...
03:00
   
A Föld rejtélyes oldala III./11.
Tutanhamon tőre
Elképzelhető, hogy a Tutanhamon fáraó sírjában talált több mint 3000 éves tőr földönkívüli fémből készült. Egy hatalmas horogkeresztet találnak a Roswell melletti sivatagban.
03:50
   
Hogyan készült? XVIII.
Csokoládéérmék/ Padlófűtések/ Pedálos autók/ Latex kardok
Ebben az epizódban megnézzük, hogyan készülnek a csokoládéérmék, a pedálos autók és a műanyag kardok.
04:15
   
Hogyan készült? XVIII.
Kaviár/ Szívócsövek/ Motoros dzsekik/ Ásók és lapátok
Újabb tárgyakat vizsgálunk, és megnézzük, hogyan készülnek a motoros dzsekik, az ásók és lapátok. Ellátogatunk egy haltelepre, és megnézzük, hogyan készül a kaviár.
04:40
   
Hogyan csinálják? XIV./19.
19. rész
Bepillantást nyerünk a modern világba, és megnézzük, hogyan működnek eszközeink. Rácsodálkozunk a minket körülvevő konstrukciókra, az űrrakétáktól az izzókig.
05:30
   
Hogyan csinálják? VII.
Koffeinmentes kávé / Füstölt hal / Vízhajtás
Ebből az epizódból megtudjuk, hogyan készül a koffeinmentes kávé, hogyan füstölik a halat, valamint hogyan használják a vizet a hajók meghajtására.
06:00
TV műsor ajánlatunk!  
Hogyan csinálják? X./19.
Szentpétervári metró/Cibetkávé/Chipkészítés
Most megtudhatja, hogyan készülnek az egyes termékek szerte a világban. A mai epizódban bemutatjuk a szentpétervári metrót, a világ legdrágább kávéját és a chipek gyártóit.
06:25
   
Amcsi benzinfalók I.
Ferrari 1. rész/Különös busz
Richard Rawlings és társa, Aaron Kaufmann az ország legtávolabbi sarkait is bejárva kutat ritka és különleges izomautók után, hogy felújítás után árverésen értékesítsék azokat.
07:15
   
Száműzöttek műhelye I.
A 69-es Satellite új útra indul, 2. rész
A műhelyben hamarosan befejezik az 1969-es Plymouth Satellite felújítását, de felizzanak az indulatok Tom és Thomas között...
08:05
   
Az alkukirály III.
Az útitárs
Jeff Kaliforniába indul, mert unokatestvére szerint menő gyűjtenivaló tárgyak és kincsekkel teli raktárak várják, kifogja azonban a lehető legrosszabb utastársat.
08:30
   
Lakásnepperek I./12.
A változás szele
A mai első ingatlan Scott és Ed érdeklődését is felkelti. Doug konfrontálódik egy csélcsap új szereplővel, de vajon ki jön ki győztesen a legvégén?
09:00
   
Raktárvadászok III.
9. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
09:30
   
Kanadai raktárárverések II.
Három Kenny rosszabb, mint egy se
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen magas. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
10:00
   
Száműzöttek műhelye II./1.
A birkózó
A Fired Up műhely megment egy rozsdás 1961-es Ford Econoline kisteherautót. Amikor Tom rejtett kincset talál, fel kell kutatnia a legendás mexikói birkózót, Blue Demon Jr.-t.
11:00
   
Klasszikus autók nyomában VI./18.
Eliminator
Wayne-t felkérik, hogy adja el az autós újságíró, Brock Yates Eliminator sportkocsiját. Az autót a Saratoga Autómúzeumban veszi fel, majd elárverezi.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók II.
Chevrolet Corvette Stingray
Eltűnődött már azon, hogyan készül a Corvette Stingray? Tartson a "Hogyan készült?" csapatával, akik elmennek az autó szülőhelyére, bemutatják működését és csodálatos külsejét is.
12:00
   
Mérnöki műtárgyak VI.
A New Orleans-i védőgát
Danny Forster New Orleansban bemutatja a világ legerősebb hurrikánvédelmi rendszerét, mely többek között a világ legnagyobb vihargátjából és hurrikánálló házakból áll.
13:00
   
Extrém vasútvonalak Ausztráliában I./2.
2. rész
Ismerjük meg az Ausztrália lakatlan vidékeit átszelő vasúthálózat titkait és azokat az embereket, akik naponta küzdenek azért, hogy a vasút zavartalanul szolgálhassa az országot.
14:00
   
Túlélőpár-baj III./1.
Egy tűzhányó fogságában
Joe valaha a különleges alakulatokban szolgált, Cody pedig túlélőmester. Most egy tűzhányón rekednek a nikaraguai dzsungelben. Vajon mi mindenre képesek a menekülés érdekében?
15:00
   
Kincsvadászok a kígyók szigetén I.
A szerencse küszöbén
A csapat egyre mélyebbre hatol a Kígyók szigetének belsejébe, és minden léptükkel a sorsot kísértik. Egy felfedezés azonban meg fogja változtatni az életüket.
16:00
   
Amcsi benzinfalók IV./9.
9. rész
Richard Rawlings és Aaron Kaufman Texas legtávolabbi vidékeit járja, hogy elfeledett és lerobbant klasszikus autókat vásároljanak és újítsanak fel dallasi műhelyükben.
17:00
   
Száműzöttek műhelye II./2.
Üzletkötés Danny Trejóval
A csapat megpróbálja eladni az Econoline kisteherautót Danny Trejo színésznek. Sikerül-e Thomasnak nyélbe ütnie az üzletet? Tom kapcsolatba kerül egy legendás birkózóval.
18:00
   
Raktárvadászok III.
10. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
18:30
   
Kanadai raktárárverések II.
A felbujtó
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen magas. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
19:00
   
Hogyan készült? XXI.
Állva vezethető járművek, mélyhűtött gyümölcs, söralátétek, vas ajtókilincs
Nap, mint nap használjuk őket, de vajon hogyan készülnek? Mai témáink: elektromos segway, fagyasztott gyümölcs, söralátét és kovácsoltvas kilincs.
19:30
   
Hogyan csinálják? VII.
A tűz oka / Tölgyfa és bor
Ebből az epizódból megtudjuk, a szakemberek hogyan derítik fel, mi volt az oka egy tűznek, valamint hogyan használják a tölgyfát a borkészítésnél.
20:00
   
Gyűjtögetők I.
4. rész
A sorozatban tanúi lehetnek három egymással versengő, brooklyni ócskavasgyűjtő csapat hétköznapi küzdelmének, és annak, hogyan csinálnak ócskaságokból pénzt.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Kamionosok II./2.
2. rész
Az Atlanti-óceántól Szibériáig, Portugáliától az Urálig: ezek a lengyel kamionosok a világ túlsó végére is elszállítják rakományukat, így a hosszabb utakra ők a legmegfelelőbbek.
22:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./15.
Kotrógép nélkül
Todd Hoffman megalázkodik, amikor visszahívja régi embereit, Parker elveszít egy kotrógépet a mocsárban, Tony Beets önálló feladattal bízza meg a lányát.
23:00
TV műsor ajánlatunk!  
Cápák az angyalok városában
tv-műsor: Cápák az angyalok városában
Minden eddiginél több hatalmas fehér cápa jelent meg Los Angeles és Dél-Kalifornia tengerpartjainál. Chris Lowe arra kíváncsi, miért nőtt meg a számuk.

Mai tv-műsor

07.26 09:20
Heartland VI./11.
07.26 09:30
Kikiwaka tábor II./29.
07.26 10:00
A narancsvidék II./5.
07.26 10:05
Sliders IV./15.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.