TLC csatornalogó

MOST

Véres árulás
Brushy Mountain Állami Büntetés-végrehajtási Intézet
Old Crow szeszfőzde
Valóra vált álmok
 
tv-műsor: Gonosz mostohák I./2.
tv-műsor: Kísértetjárta kórtermek II./15.
tv-műsor: Kísértetjárta kórtermek II./16.
tv-műsor: Tortakirály IX./12.
TLC tv-műsor 10.22
vasárnap

Mai tv-műsor

tv műsor: Hajkirálynők
Hajkirálynők
MŰSORAJÁNLÓ
Az elbűvölő Staten Island-i Christina Oliva a semmiből építette fel vállalkozását, amelynek sikeréhez hozzájárult személyes varázsa is. Christina egy hajhosszabbító szalon tulajdonosa. Magasabb főiskolai vagy üzleti végzettség nélkül sikerült felépítenie virágzó vállalkozását, csupán a rátermettségére, hűséges ügyfélkörére és az eltökéltségére építve.
19. rész
Adam és Danielle azon versenyeznek, hogy az új üzlet reklámozására melyikük tudja az ötös ikrekről a legszebb képet készíteni. Danielle aggódik a közelgő adománygyűjtés miatt.
Kezdeti nehézségek
A csapat egy New York-i bemutatkozó partira készül, de egy esemény miatt kudarcba fulladhat. Közben Christina segít egy kopaszodó ügyfélnek.
Larry MRI-je
Theresa egy olyan nővel dolgozik, aki úgy véli, maga is médium. Az agydaganatot túlélő Larry végre vállalja a régóta halogatott orvosi ellenőrzést.
Jessie
Jessie azért jött Stacyhez, mert rendőrnő szeretne lenni New Yorkban, de a stílusa enyhén szólva is botrányos lenne a testületben.
Mika
A mohikán frizurás Mika azért jött, hogy Stacy segítségével enyhítse agresszív megjelenését, és családjának és potenciális ügyfeleinek barátságosabb külsőt mutathasson.
Repülőgép
Buddy kétfedelű repülőgépet ábrázoló tortát süt egy kórháznak. Egy menyasszony reklamál, mert nem tetszik neki a tortájuk. Az állandó rohanás megbosszulja magát...
Zombitorta
Buddynál zombitortát rendel néhány hús-vér ügyfél, és hogy még izgalmasabb legyen Buddyék élete, pár nőszemély erotikus szinglitortát süttet.
Galambok
Buddy örül, mert egy hagyományos, magas, díszes esküvői tortát készíthet, amelyben élő madarak is lesznek! Egy leendő apa rákfaroksüteményt rendel feleségének.
Múzeumi séta
A csapat a mamuttorta elkészítése előtt tanulmányútra megy egy múzeumba. Egy születésnapi torta nehezebbnek bizonyul a vártnál. Frankie teljesen egyedül készít el egy tortát.
Ebben a ruhában temess el!
Brownék útnak indulnak, hogy találkozzanak egy másik, többnejűségben élő családdal. Később ellátogatnak régi otthonukba Utah-ban és elönti őket a nosztalgia.
A gyapot országából a tengerpartig
Kody és Christine vitája folytatódik és egyre jobban eldurvul, miközben közelednek céljukhoz. Vajon képes lesz Kody a probléma gyökeréig hatolni?
Fegyverviselési jog
Monika hosszú ujjú esküvői ruháról ábrándozik, és leendő anyósa véletlenül pont ilyenben állt oltár elé 1970-ben.
Ajánlatok
Lindsay a pad alá issza alacsonyabb barátnőit egy bárban. Bryan állásajánlata azt jelenti, hogy Haleigh-nak fel kell adnia a karrierjét. Lexie egy hozzá illő ruhát keres.
Születésnapok
A család közös születésnapi bulit tervez az összes lánynak. Blayke azonban azt szeretné, ha neki egy külön nap jutna.
Esküvő első látásra
Egy pár a roma hagyományokat felrúgva úgy dönt, hogy az első randijukon rögtön egybe is kelnek. Ez azonban felzaklatja a vőlegény hagyománytisztelő édesanyját.
Harcolj a házasságodért!
Két roma pár az esküvőt tervezi, de egyikük féltékeny exe nem hagyja annyiban a dolgot, és háborúra készül.
Akár készen állsz, akár nem... jön a baba!
Ashley és Tyson a négyesikrek születését várják. Doug és Mars sietnek a kórházba, mert beindul a szülés. Kristina és Jason alapos szülési tervet dolgoznak ki.
19. rész
Adam és Danielle azon versenyeznek, hogy az új üzlet reklámozására melyikük tudja az ötös ikrekről a legszebb képet készíteni. Danielle aggódik a közelgő adománygyűjtés miatt.
Iskolai szerelem
Az ifjú Hayden főiskolai szerelméhez megy feleségül, és egy testhezálló ruhát szeretne, édesanyja viszont azt reméli, hogy az ő '92-es, puffos ujjú ruhája is megfelel a célnak.
Profi táncosok
Krista és vőlegénye profi táncosok, akik egy bar micva ünnepségen találkoztak. Eljegyezték egymást, és egy hawaii esküvőt terveznek.
Olasz esküvő
Nikki nagy olasz esküvőt tervez, és testhezálló, csillogó ruhát szeretne, de édesanyja szerint az ő 80-as évekbeli ruhája lenne a legjobb választás.
A szükséges plusz
Katie-nek nincs ellenére, hogy a mama ruháját viselje a Valentin-napi esküvőn, de a ruha nem olyan, amilyet elképzelt. Kelly mindenképpen valóra szeretné váltani Katie álmát.
8. rész
Bepillantást nyerhetünk a Kleinfeld Bridal, a világ vezető menyasszonyi ruhaszalonjának világába. Randy és tanácsadói segítenek a menyasszonyoknak a legjobb ruha kiválasztásában.
Hercegnő, de minden áron
Hayley beleszeret egy hercegnői ruhába, de túl sokba kerülne. Az igazi hercegnő, Nana megérkezik az utolsó ruhapróbára. Elégedett lesz-e végre az édesanyja?
Ékességek
Elisa ékszerekkel díszítené a ruháját, de lehet, hogy így már "túl sok lenne a jóból"? Elizabeth egy mutatós ruhát szeretne, amelyben szabadon táncolhatna is.
Nem angyal
Angel koszorúslány, mégis úgy viselkedik a szalonban, mintha ő lenne a menyasszony. Rá tudja venni Tonya a nővérét, hogy legyen piros ruhája?
Testvérháborúk
Két táborra szakad egy menyasszony kísérete, amikor iskolatársai összefognak gyermekkori barátja ellen. Két lánytestvér közt is vita támad, akik egy hónap eltéréssel házasodnak.
A romabál: egy emlékezetes éjszaka
Négy tizenéves roma lány élete legnagyobb bulijára, a romabálra készül. Ennek a négy lánynak ez az első és utolsó esélyük arra, hogy udvarlót találjanak.
Valóra vált álmok
PREMIER
tv-műsor kép: Tortakirály IX./12.
Fat Joe rapper a legújabb sikerét szeretné egy tortával megünnepelni, és Buddy tortája felér egy aranylemezzel. A csapat süt egy mézeskalácsember ihlette tortát.
Lelkesedés
PREMIER
tv-műsor kép: Tortakirály IX./13.
Buddy az iskolai szellem fellendítéséhez készít tortát Sofia iskolai rendezvényére. Grace különleges konzultációt tart egy 40. születésnapi torta ügyében.
Az állatokat imádó Jodie szeretné megérteni, milyenek a vadászok és mi motiválja őket. Alámerül a vadászat világába, és csatlakozik a gyermekkora óta vadászó Rachel Carrie-hez.
Véres árulás
Patti egész gyermekkorában gonosz tréfák céltáblája volt torz arca miatt. Felnőttként megfogadta, hogy ő nevet utoljára, és ehhez a csalástól és a gyilkosságtól sem riadt vissza.
Brushy Mountain Állami Büntetés-végrehajtási Intézet
A csapat visszatért Tennessee államba, és egy legendásan kegyetlen börtönben folytatnak vizsgálatot, amelytől minden déli elítélt rettegett.
10.23 17:15
Halálbiztos diagnózis III./18.
10.23 20:15
Tuti gimi VIII./10.
10.23 20:25
Vészhelyzet VII./10.
10.23 21:45
Talált tárgyak I./4.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.