Investigation Discovery  csatornalogó

MOST

Szerencsejáték a halállal
Égő szerelem
Kereszttűzben
Fantasztikus átverés
 
tv-műsor: Házasság titkokkal II./4.
tv-műsor: A halál csókja I./2.
tv-műsor: Gonosz mostohák II./2.
tv-műsor: Kivel házasodtam én össze?! IV./4.
tv-műsor: Aphrodite Jones: bűnök nyomában IV./5.
Investigation Discovery  tv-műsor 02.18
vasárnap

Mai tv-műsor

tv műsor: Véres szomszédság
Véres szomszédság
MŰSORAJÁNLÓ
A gyilkosságok és az erőszakos bűncselekmények történetét általában a nyomozást vezető felügyelő meséli el. De hogyan reagál a város és annak lakói? Az izgalmas sorozat mindegyik epizódjában bekövetkezik egy olyan fordulat, amely új megvilágításba helyezi az egész nyomozást.
Új szörnyeteg
Több fiatal lányt is meggyilkolnak. A rendőrség hajtóvadászatot indít a feltételezett sorozatgyilkos ellen. Sikerül-e elkapni, mielőtt újra lecsapna?
Sötét összeesküvés
A kisváros lakói megdöbbennek, amikor egy fiatal édesanyát meggyilkolnak az otthonában. Egy gyors letartóztatást követő meglepő vallomás sötét összeesküvésre utal.
A parthoz közel felrobban egy csónak egy kis alaszkai halászvárosban. A lángok eloltása után egy fiatal család maradványaira bukkannak.
Szerencsejáték a halállal
Amikor Ernest és Charlene Scherert holtan találják az otthonukban, először betörésre gyanakszanak, de később a nyomozók az indítékot követve eljutnak a tetteshez.
Égő szerelem
Audrey Mabrey online társkeresőn találkozik Chris Hanney-vel, az elragadó New York-i rendőrrel, a 9/11 hősével. Amikor élőben találkoznak, hazugságok egész hálójába gabalyodik.
Kereszttűzben
Számos sikertelen kapcsolat után Veronica úgy véli, hogy az egyedülálló apuka, Russ személyében megtalálta az igazit. A család azonban nem hagyja békén a mostohaanyát.
Fantasztikus átverés
Danielle Jenson pszichoterapeuta 1993-ban Floridába költözött. Miután találkozott Tom Abramsszal, a világ színesebb lett a számára, de Tom elhallgatott előle valami fontosat.
Sosem túl késő
A valódi bűnügyi történetek bestseller szerzője korunk leghírhedtebb gyilkossági eseteit vizsgálja meg közelebbről.
Az Atya bűnei
A sokak által szeretett metodista lelkész felesége meghal egy különös autóbalesetben. Baleset volt vagy bűncselekmény?
Hollywoodi akció
Garrett, a hollywoodi kaszkadőr ajtót nyit valakinek, aki közvetlen közelről rálő. Túléli a lövést, de újra lecsaphat rá támadója?
Az orvos felesége
Yazeed és Rosemarie Essa boldogan élnek, de egy nap Rosemarie összeesik a volán mögött, valószínűleg szívroham következtében. Lehet, hogy valamilyen bűncselekmény áll a háttérben?
Gyilkosság a 91-es úton
Valamivel éjfél előtt Nuzzio és felesége megállnak a 91-es úton. A pár aggódik egy őket követő, veszélyes férfiak miatt. Vajon mit forgatnak a fejükben?
Lepedőből bábut
A rablássorozatért ötszörös életfogytiglaniját töltő Frankie Lee Bass vakmerő szökést hajt végre. Vajon meddig sikerül bujkálnia a hatóságok elől?
Mexikóba szöktem a gyerekekkel
Valerie Castellano kirabolt egy bankot, és Mexikóba szökik a gyerekeivel. Az USA-ban a rendőrség figyeli Valerie édesanyját. Lehet, hogy így el tudják majd fogni a lányát?
Papnak adta ki magát
Fred Brito szélhámos kiválóan imitál másokat. A rendőrség a nyomában van. Tud-e olyan gyakran személyazonosságot váltani, hogy mindig egy lépéssel előttük járjon?
Menekülés a föld alatt
Toby Young megszökik a börtönből, és alvilági kapcsolatait felhasználva próbál meg szabadlábon maradni. Vajon meddig sikerülhet ez neki, és milyen áron?
Rosszlány
Juanita két barátjával kirabol egy férfit, aki a bántalmazás miatt kómába esik. A lány megpróbál elrejtőzni, epilepsziája miatt azonban ez nem sikerülhet.
Kettős kockázat - a Palm Beach-i ügy
Palm Beach a luxus életet élő gazdagok lakóhelye. Egy Palm Beach-i család tökéletesnek tűnő élete darabokra hullik egy különös lövöldözés után.
Eltűnt Miamiban
Amikor Miamiban eltűnik egy brit milliomos, a nyomozókra bizarr utazás vár a nemzetközi csalás és álcázás világában.
Egy lány eltűnik
Amikor a 16 éves Skylar Neese eltűnt egy éjszaka, szüleinek hamarosan különös híresztelések és zavaros célzások tömegével kell szembesülnie.
2. rész
Történetek olyanok szemszögéből, akik látták a gonoszt a közelükben, és a jeleket amint a "normális" közösségük egy félelmetes horrortörténetté alakult át.
Anya titkai
2004-ben Loretta Bowersock eltűnt egy bevásárlással töltött nap során. Miközben a nyomozók a gyanúsítottat keresik, rádöbbennek arra, hogy Lorettának volt egy titka.
A beteg fiú
A 20 éves cukorbeteg Bear Diaz egy éjszaka eltűnt a holmijaival együtt. A nyomozók arra gyanakodtak, hogy esete összefügghet egy másik eltűnési esettel.
Lángok martaléka
PREMIER
tv-műsor kép: Összetörve I./5.
1994-ben egy tűz áldozatot követelt. Az áldozat testvére megrendült, de egy nyomozó kideríti, a tűz nem a véletlen műve. Egy férfi rádöbben, hogy a testvére gyilkos.
3. epizód
Tiffany Sayre holttestét alig két mérföldnyire találták meg attól a helytől, ahol egy éve Tameka Lynchét. A felülvizsgálat után egyértelmű, hogy kapcsolat van a két eset között.
Titkos élet
Brittany Clardy gimnazista lány egy idősebb férfival kezd randevúzni. Amikor eltűnik, a nyomozók számos titokra bukkannak a lány életében.
A dühöngő kísértet
Egy ellenséges kísértet a háztulajdonos ellen fordul, és tör-zúz a házban. A vizsgálat egy hírhedt megoldatlan gyilkosság eset irányába vezet.
A halál alagútja
Candace és John St Clair hajmeresztő sétát tesz egy sötét múltú, szellemjárta alagútban, ahonnan egy hívatlan vendéggel térnek haza.
A parthoz közel felrobban egy csónak egy kis alaszkai halászvárosban. A lángok eloltása után egy fiatal család maradványaira bukkannak.
Titkos élet
Brittany Clardy gimnazista lány egy idősebb férfival kezd randevúzni. Amikor eltűnik, a nyomozók számos titokra bukkannak a lány életében.
Nem gondolták volna
Amikor egy férfi holttestét megtalálják a Kentucky folyóban, a rendőrség kizárta, hogy fogyatékos exbarátnője gyilkolta volna meg. Évekkel később megváltozik a véleményük.
Az erdő mélyén
Két élete virágjában levő fiatalember titokzatos módon eltűnik egy vadászaton. A nyomozók sötét titkok nyomára bukkannak, amikor megpróbálják kideríteni, hogy mi történt velük.
A beteg fiú
A 20 éves cukorbeteg Bear Diaz egy éjszaka eltűnt a holmijaival együtt. A nyomozók arra gyanakodtak, hogy esete összefügghet egy másik eltűnési esettel.
02.18 05:29
Alpesi sí
02.18 07:05
XXIII. Téli Olimpia 2018 - Phjongcshang
02.18 09:10
Férfi jégkorong
02.18 12:10
XXIII. Téli Olimpia 2018 - Phjongcshang
© 2012-2018 Gillon Media Kft.