RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.19 18:45 - 19:40 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
A Fal 1.
2017
A Fal 1. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.19 18:45
(THE WALL)

Magyarországon az RTL Klub egy különleges premier előtti adásban már most vasárnap bemutatja a világ egyik legizgalmasabb vetélkedőjét A Falat.

A Fal már világszerte hatalmas népszerűségre és rajongótáborra tett szert. Az egyedülálló és eredeti hangulatot ma estétől követhetik az RTL Klub nézői, mivel a csatorna úgy döntött, hogy a 2018-as premiert megelőzően egy különleges, magyar versenyzőkkel és Sebestyén Balázs műsorvezetésével, Milánóban forgatott epizóddal már most megmutatja a jövő év egyik legjobban várt műsorát.

A premier előtti adás elhozza A Fal izgalmát és hamisítatlan hangulatát. Ez az a hangulat amit értesüléseink szerint már más hazai televíziós csatorna is másolna, ugyanakkor a műsor sikerességének titka pontosan az a tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális díszlet, látványvilág és a gondosan kiválasztott szereplők, amely a világ számos országában már nézők milliói előtt bizonyított. Az eredeti műsor formátum gyártója és producere többek között LeBron James, a legendás NBA kosárlabdázó, az RTL Magyarország pedig hosszú versenytárgyalás-sorozat után szerezte meg a kizárólagos jogot A Fal gyártásához, ezért is megdöbbentő, hogy legnagyobb konkurensünk megbízható értesüléseink szerint és sajnos nem meglepő módon, megpróbálkozik annak lemásolásával, amelynek eredménye véleményünk szerint csakis a világszerte ismert műsor lejáratása lehet.

Az RTL Klubon most vasárnap bemutatásra kerülő premier előtti epizódot hosszú casting előzte meg, melyre közel 8000 pár jelentkezett, míg a versenytárs által készülő másolat esetében a játékosok még azt sem tudták, hogy pontosan mire vállalkoznak.

"Nézőink számára mi mindig is legmagasabb minőségben és legnagyobb odafigyeléssel készítjük műsorainkat, ezért is döntöttünk amellett, hogy a kora tavaszi sugárzás előtt már most bemut 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor

Ez is érdekelheti

PREMIER Szeged TV
Szeged TV
tv-műsor: Partizán: Orosz gázhajtással veheti üldözőbe a Fradi az európai
PREMIER Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Magyarország, szeretlek!
magyar,2024
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: DTK: Elviszlek magammal X./8.
PREMIER Szeged TV
Szeged TV
tv-műsor: Partizán: Interjú Winkler Róberttel
pódiumbeszélgetés,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL Gold
RTL Gold
tv-műsor: Mónika 495.
a kibeszélőshow,2001-2010
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.