RTL Gold tv-műsor
2017.11.28 10:00 - 11:00 RTL Gold
tv-műsor
Anikó Show 106.
talkshow,2017
Anikó Show 106. tartalma - RTL Gold 2017.11.28 10:00
Veled teljes a családom

Katalinnak rettentő rossz gyerekkora volt, intézetben nőtt fel és testvéreitől is külön került. Később felvette a kapcsolatot szeretett bátyjával, Lászlóval azonban egy piti ügy miatt annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy kb. 25 éve nem találkoztak. A nő azt szeretné, ha végre kibékülnének és rendes kapcsolatuk lenne.

Kincső édesanyját igyekszik meggyőzni arról, hogy nem kell mindig a nyomában járnia. A mama, Mariann szinte betegesen rövid pórázon tartja és ellenőrzi lányát: mindenhová megy utána, még a moziba is vesz egy 3. jegyet, ha a lány egy fiúval filmet akar megnézni... Sőt a szobaajtón is leskelődik és hallgatózik, ha a lány kettesben van a barátjával.

Imre azért jött, hogy megbánja bűneit a párjának, Zsuzsának . Ahogy Imre fogalmaz, neki ez a hobbija, nem tud leállni arról, hogy nőkkel ismerkedik a neten.

Viktor elszámoltatja volt feleségét, amiért tiltja tőle a kamasz fiát. Anita tagadja azt, hogy ez így lenne, és hogy ő Viktor ellen neveli Benjit. Anikónak viszont az az ötlete támad, hogy a stúdióból telefonon beszéljenek a fiúval, hogy kiderüljön az igazság.

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor

Ez is érdekelheti

ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: Civil a pályán
közéleti vitaműsor,2024
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Zsákbamacska VIP
magyar szórakoztató műsor
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Szeged TV
Szeged TV
tv-műsor: Partizán: Interjú Zárug Péter Farkas politológussal
PREMIER Szeged TV
Szeged TV
tv-műsor: Partizán: Üres a kassza?
pódiumbeszélgetés,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: Nyílt lapokkal II./9.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.