RTL Gold tv-műsor
2018.02.28 17:00 - 18:00 RTL Gold
PREMIER
tv-műsor
Anikó Show II./8.
talkshow,2018
Anikó Show II./8. tartalma - RTL Gold 2018.02.28 17:00
(ANIKÓ SHOW 2.)

Az én nagyim a legmenőbb!

András , Éva , Ádám . András egy nagyon aktív nyugdíjas, aki a mai napig hódol az extrém sportoknak. Rendszeresen ejtőernyőzik és hőlégballon pilóta. Párja, Éva nagyon féltette eleinte, de elfogadta, hogy párjának ez az élete. Azért érkeznek a műsorba, hogy meglepjék 16 éves unokájukat, Ádámot.

Erzsébet , Orsi , László . Erzsébet 8 évvel ezelőtt lánya által megismerte a Zumba nevű táncot, sportot, ami a szenvedélyévé vált. Ő is és a lánya is azóta zumbaoktató. Azért jöttek, hogy Erzsébet férjét, aki kissé eltunyult az utóbbi években, rávegyék, hogy ő is táncoljon velük. Közösen egy bemutatót is tartanak, amibe Anikót is bevonják elképesztő hangulatot produkálva a stúdióban.

Zita , Éva , István . Zita azért érkezik a műsorba, hogy meglepje a nagyszüleit, mert úgy gondolja, ők a legmenőbb nagyik. Éva és István egy Rocky nagyik nevű tánccsoport tagjai, akikkel rendszeresen járnak fellépni. Zita egy fotóalbummal készült és azzal, hogy benevezte egy helyi versenyre a nagyszüleit. Az idős táncosok a saját klubjukkal egy előadást is bemutatnak.

Magdi , Kati mama , Marci . Magdi és Kati mama 40 éve legjobb barátnők, Kati mama a fiával, Marcival pár éve rapkarrierbe kezdett. Elég sok megtekintéssel büszkélkedhetnek az interneten. Magdi úgy érzi, hogy Kari mama kissé elhanyagolja őt a raperkedés miatt. Kati mama és Marci pedig előadják a legnézettebb netes számukat.

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Gold
RTL Gold
tv-műsor: Mónika 493.
a kibeszélőshow,2001-2010
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: The Floor - Csak egy maradhat I./5.
PREMIER Szeged TV
Szeged TV
tv-műsor: Partizán: Orosz gázhajtással veheti üldözőbe a Fradi az európai
PREMIER Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Magyarország, szeretlek!
magyar,2024
HD adás
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: DTK: Elviszlek magammal X./8.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.