Cool (HD) tv-műsor
2024.04.03 04:10 - 05:20 Cool (HD)
tv-műsor
Cobra 11 XX./7.
német akciófilm-sorozat,2015
4.4 - 125 szavazat
Cobra 11 XX./7. tartalma - Cool (HD) 2024.04.03 04:10
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI 20)

Nyom nélkül

Semir nyom nélkül eltűnik a lakásából. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy előkerítse. Noha egy-egy nyom arra enged következtetni, hogy Semir külföldre utazott egy nővel, Alex nem hisz a félrevezetésnek. A rendőrség látókörébe kerül egy szökött fegyenc, ám egy hajsza során autóbalesetben meghal, így elvész az esélye annak, hogy Semir nyomára vezessen. Alex Semir szomszédja után kezd nyomozni, arra gyanakszik, hogy Semir olyasmit látott, amit nem kellett volna.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Vinzenz Kiefer, Katja Woywood, Katrin Hess, Daniela Wutte, Gottfried Vollmer, Niels Kurvin, Carina Wiese

A lélegzetelállító autósüldözések újra a képernyőn: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és társa, az autópálya-rendőrség két renegát tagja nem kíméli magát, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - az autópálya-rendőrség szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11! 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Az évad tartalma:
Semir magánélete ugyan rendeződik, ám a munkában semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelte. Alex nehéz múltja új életre kel, és sorra bukkannak fel azok a barátai, akik bajba kerültek. A két nyomozó azonban minden nehézség ellenére tűzön-vízen és sorozatos autóbaleseteken át kitart egymás mellett, és felveszi az iramot a bűnözőkkel.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói III./9.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: A lelkedbe látok I./1.
krimisorozat, 2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: A lelkedbe látok I./2.
krimisorozat, 2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER HBO (HD)
HBO
tv-műsor: A Szimpatizáns I./3.
amerikai kémsorozat,2024
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói III./10.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.