RTL Gold tv-műsor
2018.02.24 05:50 - 06:45 RTL Gold
tv-műsor
Dr. Tóth 10.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Dr. Tóth 10. tartalma - RTL Gold 2018.02.24 05:50
A lisztérzékenység tünetei

Sokszor émelyeg a gyomra? Esetleg előfordult már, hogy látszólag ok nélkül fájt a hasa? A lisztérzékenység nehezen felismerhető, ám gyakori betegség, amire sokszor csak a már kései stádiumában derül fény. Dr.Tóth bemutatja a tüneteket, ismerteti a glutén szervezetünkre gyakorolt hatásait, és kiderül, mikor kell feltétlenül gasztroenterológushoz fordulnunk.

A körömgomba nagyon sok embert érint, ennek ellenére igyekszünk nem tudomást venni róla, pedig a gombás megbetegedések korai kezelésük esetén könnyen gyógyíthatók. Dr.Tóth bemutatja azokat a hétköznapi hibákat, amelyek felerősítik a betegség kialakulásának kockázatát, házi tippjeivel pedig segít a körömgomba leküzdésében.

Sokunkkal előfordult már, hogy gyógyszerre lett volna szükségünk, de az otthoni tabletták lejártak, és a közeli gyógyszertár is bezárt. Dr. Tóth elmagyarázza, milyen veszélyekkel járhat, ha mégis bevesszük az otthoni, minőségét vesztett készítményeket.

Szerveink testünk részei, mégsem vagyunk tisztában azzal, hogy miként működnek, vagy éppen hogy néznek ki. Dr. Tóth egy szervfelismerő kvízen keresztül mutatja be, milyen furcsa alakot öltenek szerveink és azt is vázolja, hogy milyen funkciót látnak el.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Reggeli
élő magazinműsor,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ M4 Sport (HD)
M4 Sport
tv-műsor: Nemzeti Sporthíradó
magyarországi és a határon túli magyar sporthírek
HD adás
ÉLŐ EWTN / Bonum TV (HD)
EWTN / Bonum TV
tv-műsor: Szentmise
PREMIER Nick Jr
Nick Jr
tv-műsor: Dora I./6.
2022
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A házasság buktatói 80.
török dráma sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.