RTL Gold tv-műsor
2018.02.21 05:50 - 06:45 RTL Gold
tv-műsor
Dr. Tóth 7.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Dr. Tóth 7. tartalma - RTL Gold 2018.02.21 05:50
A mellrák megelőzhető?

A mellrák szó hallatán sokan megborzongunk, pedig időben felismerve, gyógyítható. Dr. Tóth vendégének megható történetével hívja fel a figyelmet a megelőzés fontosságára, valamint szemlélteti a megfelelő önvizsgálat lépéseit, mely akár életmentő is lehet.

A süteményeknek, csokoládéknak sokan nem tudunk ellenállni. Pedig a cukor bizony hizlal, sőt agyunk cukorszeretete egészségtelen pszichés sóvárgássá is válhat. Dr. Tóth 3 különböző étrenden keresztül mutat be megoldási tippeket arra, hogy hogyan tudjuk hatékonyan csökkenteni nassolási vágyunkat.

Gondolkoztak már azon, vajon miért látunk mindig kígyózó sorokat a női mosdók előtt? Vajon van-e anatómiai oka, hogy a nők gyakrabban kényszerülnek mosdóba menni, mint a férfiak? Erre keresi a választ Dr. Tóth egy különösen érintett vendégével. Kiderül, van-e anatómiai különbség a férfi és női húgyhólyag között és azt is megtudhatják, miért van a nőknek gyakrabban vizelési ingerük.

Szinte nincs olyan nő, akinek ne lenne olyan testrésze, amit szívesen formálna, vékonyabbá, feszesebbé tenne. Dr. Tóth 4 hölgy játékosával közösen deríti ki, melyik gyakorlat mit formál leginkább.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia

Ez is érdekelheti

ÉLŐ EWTN / Bonum TV (HD)
EWTN / Bonum TV
tv-műsor: Szentmise
PREMIER Nick Jr
Nick Jr
tv-műsor: Dora I./6.
2022
PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló IV./2.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ EWTN / Bonum TV (HD)
EWTN / Bonum TV
tv-műsor: Szentmise
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Jamie egyszerű és gyors kajái II.
angol gasztrosorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.