RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.09.29 20:05 - 21:25 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1119.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1119. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.09.29 20:05
Evelin és Szilvi teljesen ki vannak készülve reggel, amikor egy undorító szobát kell kitakarítaniuk a hostelben. Szilvinek már nagyon elege van az egészből, és amikor talál pár üveg pezsgőt a kitakarítandó szobában, a csajok elhatározzák, hogy megalapozzák a jókedvüket a takarításhoz. Ám amikor Ricsi meglátja, hogy a lányok eléggé becsípve bohóckodnak a szobában, kirakja őket a hostelből. Szilvi úgy dönt, hogy hazaköltözik a szüleihez, és amíg a lányok várják Szilvi apját, összefutnak Joe-val. Szilvi és Evelin érzelmes búcsút vesznek egymástól. Evelin egy darabig adja a lazát Joe-nak, hogy minden rendben az életében, de Joe átlát rajta, és megengedi a lánynak, hogy az albiba költözzön.

Roland teljesen odavan, mikor bemutatják neki az új pultos lányt, Liát. Elhatározza, hogy felszedi a szexi lányt, és flörtölni kezd vele. De Liának nem jön be Roland, és ahol csak lehet, próbál kifarolni Roland közeledéséből. Roland először nem gondol róla semmit, de Lia elmondja Borinak, hogy neki Roland nagyon nem az esete, ellentétben Danival. Roland nem akar hinni a fülének, mikor Boritól megtudja az igazat. De aztán újra felsül Liánál, és nagyon ideges lesz.

Milánban feltámad a remény, mikor az ingatlanügynök kollégája, Ádám átenged neki egy látszólag könnyen eladható lakást. De aztán rájön, hogy ott olyan bérlők élnek, akik nem fizetnek lakbért, és nem lehet őket kitenni sehogy sem. Karesz segítségével sikerül őket kicsalogatni a lakásból, és a vevőknek tetszik a hely. De Karesz összehaverkodik a lakásfoglalókkal, és meghiúsítja az üzletet. Milán mérges lesz.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Downey álomautói I./3.
amerikai dokumentumfilm sorozat, 2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./7.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: Alaszka: Az új nemzedék VII./82.
amerikai dokumentumfilm sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Rejtélykeresés Dan Aykroyddal I./8.
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./8.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.