RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.10.25 12:40 - 13:55 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1135.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1135. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.10.25 12:40
Tamara reggel összetűzésbe kerül Teóval, aki kijelenti, hogy Tamara szerinte totál unalmas. Később Tamara elmegy Joe-ék albérletébe, hogy elhozzon egy-két ott maradt apróságot, és Joe-val is összekülönbözik. Aztán Teó mégiscsak bocsánatot kér tőle, és amikor Tamara fölfedezi, hogy az elhozott holmi közé véletlenül odakeveredett Joe 150.000 forintja is, Teó unszolására Tamara úgy dönt, hogy ez neki jár és elkölti a pénzt. Teóval óriásit buliznak.

Bori - Karola kétkedése ellenére - a fejébe veszi, hogy egy randi-alkalmazás segítségével fog ismerkedni. Bár Karola óva inti, Bori mégis találkozik egy sráccal, aki a képek alapján bejön neki. Ám amikor elmegy hozzá, hamar rájön, hogy csupán egy fogadáshoz használták fel, ezért megalázottan távozik. Elkeseredésében mindent elmond Karolának, aki elhatározza, hogy bosszút áll. Karola is regisztrál, és az app segítségével egy kocsmába csalogatja a mit sem sejtő illetőt.

Milánon óriási a nyomás: már csak két napja maradt arra, hogy meggyőzze az alkalmasságáról Richárdot, és így megkaphassa az apja kocsiját. Kínjában egy ügyes trükkel lenyúlja Ádám ügyfeleit, akik rajonganak a bemutatott ingatlanért. Az áhított célhoz közel érve Milán azonban rájön, hogy a fiatal párra sózni kívánt ház tiszta penész. Bár jócskán harcol a lelkiismeretével, győz a mohósága, és végül mégis eladja a párnak az ingatlant. Amikor Mesi és Maja ezt megtudja, nagyot csalódnak Milánban.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./30.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./25.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./7.
PREMIER BBC Earth (HD)
BBC Earth
tv-műsor: A vademberek Ben Fogle-al X./7.
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./6.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.