RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.10.26 12:40 - 13:55 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1136.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1136. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.10.26 12:40
Reggel Joe átmegy Tamaráékhoz, hogy visszakérje tőle a pénzét. Amikor megtudja, hogy Tamara elköltötte a pénzt, Joe kiakad, Tamara pedig elkeseredik. A férfinek úgy tűnik többet jelent a pénz, mint a kapcsolatuk. Tamara később belátja, hogy ahhoz, hogy le tudja zárni a Joe-val való kapcsolatát, vissza kell adnia a pénzt. Ez egy hülye hozzáállás volt a részéről. Tamara elmegy az anyjához, kibékül vele, és kölcsönkér tőle. Később sikerül valóban kibékülnie Joe-val, és bár Tamarának nagyon fáj még a szakítás, igyekszik emelt fővel előre menni. Amikor később összefut az utcán Dórival, Joe kalandjával, rájön, hogy Joe már tényleg túllépett.

Reggel Dávid beállít a házba, és azt állítja, hogy Roland meghalt Ibizán. Mindenki ledöbben, de ekkor Roland előugrik, és elmondja, hogy Dáviddal csak meg akarták tréfálni őket. Mindenki nagyon dühös rájuk. Dávid már rögtön el is játszotta náluk az esélyét. Ennek ellenére Rolandnak sikerül szereznie Dávidnak egy szobát, és egy DJ állást a klubban.

Milán boldog az új autója miatt. A fenntartásait és a lelkiismeret-furdalását, amiért egy penészes házat adott el végképp félreteszi, mikor kizárólag az autónak köszönhetően felszedi a csinos Melindát. Meg van győződve róla, hogy most már sínen van, és elgondolkodik azon, hogy ne maradjon-e ingatlanügynök. De mikor bemegy az irodába aláírni a szerződését, megint összetalálkozik a Tóth családdal, akiknek eladta a penészes házat. Mikor bemutatják neki a kislányukat is, Milánban újra feltámad a lelkiismeret-furdalás.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Disney+ kiemelt
Disney+ kiemelt
tv-műsor: Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story
dokumentumfilmsorozat,2024
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./6.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./18.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./30.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./25.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.