RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.12.22 20:05 - 21:25 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1177.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1177. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.12.22 20:05
Reggel Tamást furdalja a lelkiismeret, mivel tegnap olyan durva volt a szüleivel. Szofi segítségével rájön, hogy ismét közelednie kell a szüleihez, mielőtt még megérkezik az apasági teszt eredménye. Tamás mindent megbeszél a szüleivel és hosszú idő óta először az az érzése, hogy a szülei megértik őt és felismeri, hogy ők is pontosan annyira szenvednek a köztük lévő viták miatt, mint ő. Tamás és a szülei elhatározzák, hogy ismét mindent elölről fognak kezdeni és "újra" megismerik egymást. Ám már aznap este ismét összevesznek, amikor kritizálják Tamást a klubban.

Dávid még mindig mérges, mivel Bori nem viszonozza a szerelmét. Bori megpróbálja a fiú értésére adni, hogy neki ez az egész túl gyors - hiszen eddig csak egy randevújuk volt! Dávid elkeseredve kerüli Borit, és amikor Roland később tanúja lesz annak, ahogy Dávid megbeszél egy találkozott egy bárba egy nővel, Roland azt hiszi, hogy Dávid meg akarja csalni Borit. Roland beszámol a gyanújáról Borinak és együtt odarohannak az állítólagos "randevúra".

Joe-nak reggel semmi kedve nincs ahhoz, hogy idén karácsonyozzon. Ez egy pocsék év volt, és úgy érzi, hogy nincs miért hálásnak lennie, ráadásul Gábor és Lali sincsenek itt. Evelin nagy nehezen ráveszi Joe-t, hogy legalább Orsi kedvéért tartsák meg a karácsonyt, mert neki még sose volt igazi karácsonya. Joe belemegy, de gyorsan meg is bánja, amikor Eviék fenekestül felforgatják az egész házat és még a biztosítékot is lecsapják. Joe belefut Tamarába és Teóba a piacon halvásárlás közben, akik láthatóan teljesen egy hullámhosszon vannak. Joe ezután már tényleg azt érzi, hogy ő az egyetlen ember, akinek nem jutott boldogság a világon.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: Garázs varázs XII./4.
angol,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Útinapló a jóságról I./3.
amerikai reality sorozat,2017
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: Alaszka: Az új nemzedék VII./83.
amerikai dokumentumfilm sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.