RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.01.26 20:30 - 21:45 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1196.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1196. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.01.26 20:30
Tamara nagyon kikészült a Joe-val történő "szakítás" után, de azért is rosszul érzi magát, mert fogalma sincs, hogy mi is a helyzet vele és Teóval. Szofi sem érti, mi lehet Tamara baja, s amikor barátnője még beteget is jelent, végképp úgy érzi, hogy Tamara cserbenhagyta. Otthon Tamara és Teó között egy eldugult lefolyó miatt veszekedésre kerül sor, így Tamara végül mégis a fodrászüzletbe menekül, hogy kitérjen Teó útjából. Bár Tamara még mindig képtelen Szofinak és Tivadarnak elmondani, hogy mi történt Nyírparasznyán, barátai így is támogatják. Tamara végül rájön, hogy esélyt kell adnia Teónak.

Totó reggel bajba kerül: ma egyszerre szórólapozása és kutyafelvigyázása is lenne. Lemondja a kutyás melót, és Niki elintézi, hogy Evelin kapja meg, aki imádja az állatokat. A két lány megérkezik a helyszínre, kiderül, hogy a megbízó egy luxus villában él. A lányok a legjobbat hozzák ki ebből a napból, felpróbálgatják a megbízó feleségének drága ruháit stb. A két lányt majd megüti a guta, mikor a megbízó a vártnál korábban ér haza. Mindesetre sikerül időben eltüntetniük a nyomokat, csak az albérletbe hazaérve veszik észre, hogy Niki elfelejtette levenni a fülbevalót, amit felpróbált a villában. Vissza akarják csempészni egy trükkel, de már az ajtóban csődöt mond a tervük.

Karola szörnyen ideges, elérkezett a műtét napja. Bori végig mellette áll, miközben Karola alig mer reménykedni a műtét sikerében. Amikor végül minden szerencsésen alakul, Karolát nagyon bántja, hogy a lakótársait látszólag hidegen hagyja a gyógyulása. Bori ráveszi, hogy menjenek el a tetováló szalonba, ahol Karola ismét csak azt tapasztalja, hogy Krisztián sem igen törődik vele. Karola sértetten el akar menni, amikor hirtelen az összes barátja és kollégája előugrik, és egy hatalmas welcome-back partit csapnak a gyógyulása örömére.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: A Konyhafőnök V./4.
gasztroreality,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Zsaruk 23.
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./15.
kanadai reality sorozat,2007
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Élet 250 kiló felett X./16.
PREMIER Viasat Explore (HD)
Viasat Explore
tv-műsor: Rozsdavölgyi felújítók II./3.
kanadai dokumentumfilm sorozat,2020
© 2012-2024 Gillon Media Kft.