RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.19 12:25 - 13:45 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1250.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1250. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.19 12:25
Lali egyszerűen képtelen megérteni, hogy Joe valóban el akarja hagyni az albérlet családját és Budapestet. Mikor Joe minden érzelmes könyörgés dacára kitart döntése mellett, Lali kétségbeesett eszközökhöz folyamodik. El akarja lopni Joe-tól az albérlet adásvételi szerződését, hogy így akadályozza meg az eladást. Mikor a papírok átkutatásánál kezébe akad egy régi fénykép az ős-albérletről, hirtelen támad egy ötlete.

Szofi megsajnálja Márkot, amiért ilyen nehezen megy neki az új élet elkezdése. Elhívja Márkot a fodrászatba egy kávéra, ott aztán Tivadarnak az az ötlete támad, hogy vegyék fel Márkot állandó DJnek. Szofi bizonytalan lesz, mert fél Tamás reakciójától, de közben nagyon szeretne segíteni Márkon. Tamás valóban kikel magából, amiért Szofi veszélyezteti a kapcsolatukat, de aztán később belátja, hogy csak meg kell bíznia a menyasszonyában. A fodrászat buliján ezt Márk tudomására is hozza. Szofi pedig boldog, hogy Tamás és közte minden oké.

Daninak váratlanul lehetősége nyílik egy tanári állásra. Bár a felvételi beszélgetés és a váratlan helyettesítő óra remekül alakulnak, Dani mégis kételkedik. Lili nyugtatgatja, amikor Dani bevallja, mennyire fél az apaként rá váró felelősségtől. Daninak sikerül erőt merítenie, és elhatározza, hogy a kis családja kedvéért odateszi magát. Tanár lesz. Még aznap este felmond a klubban, ahol egy fantasztikus ünnepség keretében búcsúztatják.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Disney+ kiemelt
Disney+ kiemelt
tv-műsor: Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story
dokumentumfilmsorozat,2024
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./6.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./10.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Élet 250 kiló felett X./14.
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./7.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.