RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.24 21:35 - 22:45 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1254.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1254. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.24 21:35
Joe búcsúja egyre közeledik. A lakók nem adják fel, ismét megpróbálják őt jobb belátásra bírni. Ám Joe hajthatatlan, biztos benne, hogy itt hagyja Budapestet! Joe barátai búcsúsörözést akarnak szervezni tiszteletére, ám ő nehéz szívvel azt is lemondja. Tamara rászánja magát, hogy jó viszonyban, békében váljon el Joe-tól, de ő Tamarát is lekoptatja. Míg barátai Gábornál iszogatnak szomorúan, ő az albérletben búcsúzik búsan és meghatódottan a múltjától.

Anna új lelkesedéssel veti bele magát az önállóságba, és nekiáll munkát keresni. Bori csúnyán kigúnyolja, emiatt hamar odalesz az önbizalma. Ismét Roland veszi a védelmébe. Bori bocsánatot kér tőle, és shoppingolni hívja. Anna új külsőt kap, és egyre lesz oldottabb hangulatba kerül. Olyannyira, hogy a Bécy klubban vad és szexi tánccal levetkőzi gátlásait, és magabiztosságot nyer.

Milán a szerelmi bánat miatt szenved, és úgy dönt: Ayse után repül Törökországba. Mivel nincs pénze, Kareszt próbálja meggyőzni arról, hogy igyekezzenek vállaljanak egy hajón munkát. A kapitány beavatásnak veti alá őket, végül meg is kapják a hajón az állást. Amikor a Dunán hajókáznak, Milán látni véli az egyik hídon Aysét. Azonnal Ayséék házához rohan, a családtagok viszont elzavarják Milánt. Milán addig várakozik a ház előtt, amíg megpillantja a hazatérő Aysét. Ayse közli vele, hogy nem találkozhat többé Milánnal, akiben összeomlik a világ.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./25.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: A bűn kereskedői I./2.
amerikai,2020
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./6.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: Alaszka: Az új nemzedék VII./82.
amerikai dokumentumfilm sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.