RTL+ (HD) tv-műsor
2018.03.25 03:00 - 04:00 RTL+ (HD)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 52.
magyar filmsorozat,2013
Éjjel-Nappal Budapest 52. tartalma - RTL+ (HD) 2018.03.25 03:00
Joe reggel kisírja magát Gábornál, hogy szenved a Diával való "laza" kapcsolata miatt. Elhatározza, hogy tisztáznia kell vele a helyzetet. Ezt Regina is megtudja, amikor bemegy a műhelybe. Reginának sem könnyű, de reméli, hogy Dia mellette dönt majd. Joe és Dia összevesznek a nap elején, de kibékülnek és lefekszenek egymással. Joe viszont kemény marad: Így nem tudja folytatni és döntésre kényszeríti Diát. Vagy ő, vagy a másik "férfi." Amikor Regina este megtudja Joe-tól, hogy mi történt, Joe oldalára áll, ír Diának egy elköszönő levelet és egy időre elhagyja Budapestet.

Reggel Enikő váratlanul felbukkan az albérletben. Amikor Gábor végre haza ér, Enikő elmondja, hogy még szereti, hiányzik neki és vissza akarja szerezni. Balázsnak- Vivien fiújának, sikerül felvidítania Zsófit.. Balázs addig flörtöl vele, amíg Zsófi viszonozza és Balázs meg is csókolja. Vivien rajtakapja őket, nagyon kiakad és kirúgja Balázst. A két lány között elkezdődik a háború...

Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt.

A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, ak 

Információk: dokumentumfilm/reality

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./10.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./30.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./7.
PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: A bűn kereskedői I./2.
amerikai,2020
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Életben maradtam VI./11.
amerikai reality sorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.