RTL+ (HD) tv-műsor
2018.04.23 23:05 - 00:10 RTL+ (HD)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 80.
magyar filmsorozat,2013
Éjjel-Nappal Budapest 80. tartalma - RTL+ (HD) 2018.04.23 23:05
Joe heves veszekedésbe bonyolódik Reginával, aki aggódik a barátjáért, amiért egyre rosszabb irányba változik. Amikor Joe idegesen elmegy Barbival, Csula újra előveszi Reginát, és megfenyegeti, hogy baj lesz, ha továbbra is beleszól Joe életébe. A találkozón a régi motoros haverokkal hirtelen felbukkan Barbi exbarátja, a féltékeny Adrián, és tettlegessé válik. Joe Barbi segítségére siet, és így összeverekszik Adriánnal. Barbi nagyon büszke Joe-ra, a hősére, és egyből szerelmet vall neki, amitől Joe-nak a lélegzete is eláll. Hazaküldi Barbit, és meg akarja vele szakítani a kapcsolatot, mert túl szorossá kezd válni számára ez az egész.

Nem csak Hanna szeretné megtudni, hogy ki a születendő gyermeke apja. Karesz és Marci is tudni akarják az igazságot. De a nőgyógyász azt állapítja meg, hogy Hanna nem is terhes, amit a lány szinte csalódottan vesz tudomásul. Annyira biztos volt benne. Amikor ott áll Marci és Karesz előtt, képtelen elmondani nekik az igazságot és azt hazudja, hogy Marci a gyerek apja.

Lali újra rendbe akarja szedni a hot-dogos standját és felbéreli Ritát, hogy lenge öltözékben csalogassa oda a vevőket. De egyszer csak ott terem a Közterület Felügyelet és a gyanútlan Gábornak ekkor lesz világos, hogy Lali nyilván nem foglalkozott a szükséges engedélyek beszerzésével.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./18.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./30.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./7.
PREMIER Viasat Explore (HD)
Viasat Explore
tv-műsor: Rozsdavölgyi felújítók II./1.
kanadai dokumentumfilm sorozat,2020
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Életben maradtam VI./11.
amerikai reality sorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.