RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.12.16 18:50 - 19:55 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Fókusz Plusz 549.
magazin,2017
Fókusz Plusz 549. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.12.16 18:50
Utolsó gépeltérítő magyar gépen

A géppisztolyt az arccsontjának szegezte és azt kiabálta, hogy meghúzza a ravaszt, ha egy percen belül nem szállnak fel. Először mesél a nyilvánosság előtt a túszdrámáról Horváth Árpád, aki fedélzeti mérnök volt a magyar gépen, amikor a lengyel kiskatona Budapest helyett Berlint tűzte ki úticélul.

Szétszakadt család

Tíz éve követjük annak az apának a kálváriáját, aki három gyerekéért küzd. Hiába ítélte a bíróság neki a gyerekeket felesége elvitte őket Ulánbátorba. A férfival újra Mongóliába utaztunk, ahol az asszony először állt kameránk elé és a gyerekek is elmondták hogyan élnek apa nélkül.

Apró emberek

Kisemberek, akik nem tehetnek méretükről, mégis kirekesztik őket már az iskolában, csúfolják. Van akit gyerekkorában különleges módszerrel, 24 centivel nyújtottak meg! Apró termetű emberek nagy harcai a Fókusz Pluszban!

Alkoholizmus

Egy orvos, aki ma már betegeken segít, pedig éveken keresztül ő is alkoholproblémával küzdött; és mások, akik még mindig küzdenek.

RTL 20

Hogyan készülnek Az első 20 évünk adásai? Bemutatjuk a csatorna elmúlt 20 esztendejét 5 estén keresztül 1-1 órában. Hónapokat készültünk, forgattunk scripteltünk, jövő héten pedig láthatják majd az időutazást. 

Információk: ismeretterjesztő/hírek

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Napi aktuális
aktuális politikai magazin,2024
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: Aktuál
véleményműsor,2024
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: RTL Híradó - Késő esti kiadás
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: ATV Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Híradó
hírműsor,2024
© 2012-2024 Gillon Media Kft.