RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2024.05.18 20:00 - 21:25 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Gólkirályság II./7.
magyar vígjátéksorozat,2024
4.2 - 102 szavazat
Gólkirályság II./7. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2024.05.18 20:00
(GÓLKIRÁLYSÁG 2.)

Géza olyasmire ébred, amire sosem szeretett volna - de a sokk segít jó döntést hozni. A csapat anyagi nehézségei egyre égetőbbek, úgy tűnik, szereznek is egy mentőangyalt. Tóni szembesíti a csapatot a valósággal, ami meglepő reakciót vált ki belőlük. Mi van, ha akkor is győzhetnek, ha nem győznek? Géza és Rita hosszú idő után együtt töltenek egy éjszakát, ami másképp sikerül, mint amire számítottak.

Rendező: Kapitány Iván

Főszereplők: Lovas Rozi, Hevér Gábor, Sarkadi Kiss János, Schmied Zoltán, Mészáros András, Sztarenki Dóra, Szinetár Dóra, Mohácsi Norbert, Márfi Márk, Kisari Zalán 

Sorozatok: humor/musical

Hallássérültek számára feliratozva!
Inkább máskor?
05.25 11:35 RTL (HD) (RTL Klub)
További információ? Gólkirályság sorozat
A sorozat tartalma:
A vígjátéksorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe..., azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát - és mindenkit meglep.

Az évad tartalma:
A sorozat folytatásában kiderül: sikerül-e a Csember FC-nek feljutnia az NB1-be, és mi lesz a női edző, Tóni (Lovas Rozi) sorsa? Maradhat-e a csapat élén vagy újabb fordulatok következnek? A csemberiek harca ismét minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, a magánéletükben, a csapat körüli haszonlesőkkel, a szponzorokkal, és persze a helyi fontos emberekkel is.
Egyéb epizódok:
05.25 20:00 Gólkirályság II./8. 
06.01 12:50 Gólkirályság II./8. 
06.01 20:00 Gólkirályság II./9. 
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Marsra magyar! II./1.
magyar vígjátéksorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO Max
HBO Max
tv-műsor: Mosoly Zrt. II./3.
amerikai-ausztrál animációs vígjátéksorozat, 2024
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők IV/7.
amerikai vígjátéksorozat,2010
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Szerelem kiadó II./19.
török vígjáték sorozat,2016
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők IV/10.
amerikai vígjátéksorozat,2010
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.