RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.01.19 01:40 - 03:40 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Gyilkos hajsza II./10-11.
amerikai thrillersorozat,2014
Gyilkos hajsza II./10-11. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.01.19 01:40
(THE FOLLOWING 2)

Kedvenc tanítvány; Szabadság

10.

Mike tájékoztatja Claire-t mindenről, amit Joe-val kapcsolatban tudnak, a nő pedig azonnal segíteni akar a nyomozásban, de Mike ragaszkodik hozzá, hogy maradjon tanúvédelem alatt. A Korbanben Joe elkezdi kondicionálni az embereket, és megpróbálja elhitetni velük, hogy ha meggyilkolnak valakit, azt Isten parancsára teszik, és segítségükkel az áldozataik üdvözülnek. Robert bemutat néhány embert Joe-nak, akik eddig a lyukban voltak, és örömmel vállalják, hogy ők legyenek a következő hírnökök. Két gyilkosságot is elkövetnek New Yorkban, és mindkét helyen a következő üzenetet hagyják: "Nincs megváltás vér nélkül". Carrie segítségével Ryan bemondatja a hírekben, hogy elfogták dr. Strausst, aki együttműködik a hatóságokkal, és a segítségével hamarosan elfogják Joe Carrollt. A csel beválik, Joe felhívja Janát, de nem tudja, hogy a nő mobilja már Ryan kezében van.

11.

Joe úgy érzi, ideje továbblépni a szektatagok kiképzésében, és eléri, hogy az egyik tag megöljön egy másikat, aki korábban ellenezte Joe módszerét. Mivel a kivégzett lány közel állt Roberthez, a férfi kételkedni kezd Joe céljaiban és módszereiben, és ezt meg is mondja neki. Két maszkos férfi rengeteg embert megkésel egy pékségben, ezért először azt iszik, hogy ismét Joe szektája csapott le, de aztán rájönnek, hogy Lily Gray emberei voltak, akik áldozatnak tettetve magukat bejutottak a Manhattan Memorial kórházba, hogy kiszabadítsák Luke-ot. Claire ismét kéri, hogy találkozhasson Ryannel, és meg is kapja az engedélyt, de azzal a feltétellel, hogy a fiát és az anyját új helyre viszik, és addig nem fog hallani róluk, amíg vissza nem tér a tanúvédelembe.

Főszereplők: Kevin Bacon, James Purefoy, Jessica Stroup, Tiffany Boone, Connie Nielsen, Natalie Zea, Valerie Cruz, Valorie Curry, Shawn Ashmore, Sam 

Sorozatok: krimi/akció/kaland

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) IV./2.
amerikai krimisorozat, 2006
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Prime (HD)
Prime
tv-műsor: NCIS: Sydney I./3.
amerikai krimi sorozat,2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói III./8.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Life TV (HD)
Life TV
tv-műsor: Rex Kanadában V./17.
kanadai bűnügyi tvfilm sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Agatha Christie: ABC-gyilkosságok 4.
angol krimisorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.