M5 (HD) tv-műsor
2018.04.22 00:55 - 02:55 M5 (HD)
tv-műsor
Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2.
XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál - 2. rész

A XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál műsora 2018. január 9-én debütált a Fővárosi Nagycirkuszban.

A nyitóképben a közönség a Hortobágyi Károly-díjas és Monte Carlo-i Arany Bohóc-díjas artista, Richter Flórián és fia, Kevin lovasakrobata számát csodálhatta meg, majd a Hortobágyi Károly-díjas Rippel fivérek "handstand a levegőben" száma kápráztatta el őket.

A versenyprogram első fellépői a Las Bellas Chicas csoport tagjai voltak sejtelmesen misztikus kínai rúdszámukkal, őket követte a mexikói Duo Cardio lenyűgözően bájos és kacér perzs számukkal. Ezután az orosz Without Socks bohóctrió nevettette meg a közönséget, majd az argentin Agustín Viglione következett álomszerű buborékszámával. A kubai Duo Solys egy ámulatba ejtő szerelmi történetet mutatott be handstand számukkal, a mongol Nomuna csoport egy lenyűgöző hand voltige számmal nyűgözték le a közönségüket.

A cseh Duo Supka zsonglőrszámukkal egy futurisztikus világba kalauzolt el bennünket, míg Magyarországot képviselte Fehér Ádám és Kassai Benjámin bámulatos kínai rúdszámukkal. A lengyel bűvész Rafał Walusz megnyerő stílusával és páratlan ügyességével csalt mosolyt mások arcára, az üzbég Hametov Family a család összetartó erejét mutatta be gurtniszámukkal, a műsor pedig a kínai Chinese National Acrobatic Troupe energikus diabolo számával zárult. 

Információk: művészet/kultúra

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Szerencse Szombat
magyar,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ M5 (HD)
M5
tv-műsor: Librettó
magyar,2024
ÉLŐ M5 (HD)
M5
tv-műsor: Agenda
magyar,2024
ÉLŐ M5 (HD)
M5
tv-műsor: Agenda
magyar,2024
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Főszerepben I./14.
magyar portréfilmsorozat,2022
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.