Duna TV (HD) tv-műsor
2024.04.23 20:46 - 21:50 Duna TV (HD)
PREMIER
tv-műsor
Poldark IV./1.
angol tévéfilmsorozat,2018
4.1 - 127 szavazat
Poldark IV./1. tartalma - Duna TV (HD) 2024.04.23 20:46
(POLDARK 4)

8/1.: 28. rész

Nehéz idők jár Cronwallra, mivel a legtöbbet kínáló külföldieknek adják el a gabonát. Truróban lázadás tör ki, és a Carne fiúk is a letartóztatottak közé keverednek, ártatlanul. George Warleggan befolyásolja az ellenük folyó pert, de Ross mindent megtesz, hogy megmentse őket a kötéltől, lenyűgözve Sir Francis Basset-et, aki azt akarja, hogy induljon a közelgő választásokon. Demelza hódolója, Hugh Armitage miatt meginog a házassága, de ő is és Ross újjá akarják építeni a kapcsolatukat. Caroline jó hírekkel szolgál Dwight számára, míg Morwenna továbbra is képmutató férjével éli életét, bár a szíve még most is Drake-hez köti.

Rendezte: Joss Agnew

Főszereplők: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Ellise Chapell, Christian Brassington, Beatie Edney, Jack Farthing, Luke Norris, Gabriella Wilde, Harry Richardson, Heida Reed, Josh Whitehouse, Tom York 

Sorozatok: dráma/melodráma

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ? Poldark sorozat
A sorozat tartalma:
Winston Graham 1945 és 1953 közt megírt és kiadott tizenkét kötetének főszereplője egy 18. században élő, lázadó szellemű férfi, aki az amerikai függetlenségi háborúból Cornwallba hazatérve konstatálja, hogy távollétében minden megváltozott: édesapja meghalt, menyasszonya, Elizabeth, aki halottnak hitte Rosst, éppen annak az unokatestvéréhez, Francishez készül feleségül menni. Poldark viszont nem adja fel, hatalmas energiákkal küzd meg szerelméért.
Az évad tartalma:
Miközben az országot politikai bizonytalanság és az épp lezajlott választások szorongatják, Ross megpróbál ellenszegülni George hatalmának Cornwall felett, miközben rendbehozza házasságát Demelzával, de Hugh Armitage még mindig szerelmes Demelzába, és többen reménykedik. Eközben Dwight és Caroline azt tervezik, hogy családot alapítanak, és Elizabeth szeretne még egy gyereket, hogy bebiztosítsa saját házasságát a mindig gyanakvó George-dzsal. Morwenna ugyanakkor elkeseredetten próbálja megvédeni magát Osborne közeledésétől úgy, hogy megfenyegeti a fiukat, és az összetört szívű Drake-et Sam, a bátyja arra ösztönzi, hogy új szerelmet találjon.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló IV./5.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Galaxy 4 (HD)
Galaxy 4
tv-műsor: Brokenwood titkai IX./2.
új-zélandi tévéfilmsorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló IV./7.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO (HD)
HBO
tv-műsor: Szerelem és halál I./7.
amerikai drámasorozat, 2023
TV műsor 18 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A házasság buktatói 86.
török dráma sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.