Duna TV (HD) tv-műsor
2024.05.07 20:46 - 21:50 Duna TV (HD)
PREMIER
tv-műsor
Poldark IV./2.
angol tévéfilmsorozat,2018
4.1 - 129 szavazat
Poldark IV./2. tartalma - Duna TV (HD) 2024.05.07 20:46
(POLDARK 4)

8/2.

Hugh Armitage gyorsan romló egészségi állapota miatt nem indulhat a választásokon, ezért nagybátyja, Lord Falmouth és Sir Francis találkozik, Caroline és Demelza összeesküvésének köszönhetően. A két rivális egyetért abban, hogy Rossnak kell szembenéznie Warleggannel, mint leendő parlamenti képviselő. Poldark megnyeri a választást, ami nagy áldozattal és távolléttel jár. Sam megküzd George kegyetlen szolgájával, csakhogy elnyerje Emma szívét. Demelza az utolsó pillanatig Hugh mellett marad a halálos ágyánál, miközben testvérei is az igaz szerelem útját követik.

Rendezte: Joss Agnew

Főszereplők: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Ellise Chapell, Christian Brassington, Beatie Edney, Jack Farthing, Luke Norris, Gabriella Wilde, Harry Richardson, Heida Reed, Josh Whitehouse, Tom York 

Sorozatok: dráma/melodráma

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ? Poldark sorozat
A sorozat tartalma:
Winston Graham 1945 és 1953 közt megírt és kiadott tizenkét kötetének főszereplője egy 18. században élő, lázadó szellemű férfi, aki az amerikai függetlenségi háborúból Cornwallba hazatérve konstatálja, hogy távollétében minden megváltozott: édesapja meghalt, menyasszonya, Elizabeth, aki halottnak hitte Rosst, éppen annak az unokatestvéréhez, Francishez készül feleségül menni. Poldark viszont nem adja fel, hatalmas energiákkal küzd meg szerelméért.
Az évad tartalma:
1794: háború és a Franciaországban zajló forradalom belengi Angliát. Cornwallban George Warleggan tovább építi a birodalmát abban a reményben, hogy szétzúzza a Poldarkokat, és Elizabeth elhatározza, hogy új életet épít magának a feleségeként és Warlegganként, eltemetve a múltját és vele Rosst is. Azonban titkot rejteget, ami veszélyezteti az életet, amit végre biztosított ma és fia számára. Ross és Demelza megpróbálják tartani a békét, és egyszer s mindenkorra elkerülni George-ot, rendbehozva kapcsolatukat Namparánál. Ám Demelza bátyjának érkezése megzavarja a törékeny tűzszünetet, és Rossnak fel kell tennie a kérdést önmagának, hogy meddig engedheti George emelkedésének folytatását akadályozás nélkül. Eközben Dwightot elfogják a Franciaországgal folyó háborúban, és Rossra marad, hogy megmentse a barátját. Vajon Ross, aki csatákkal néz szembe otthon és külföldön is, segítségére siet-e, és kockáztatja-e, hogy elveszít mindent, ami drága neki?
Egyéb epizódok:
05.21 20:45 Poldark IV./4. 
05.28 20:45 Poldark IV./5. 
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A házasság buktatói 95.
török dráma sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Aranykalitka II./50.
török filmsorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Elárulva II./12.
török dráma sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Testvérek IV./37.
török dráma sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A csodadoktor II./34.
török dráma sorozat,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.