Epic Drama (HD) tv-műsor
2024.03.28 01:00 - 01:45 Epic Drama (HD)
tv-műsor
Sissi III./1.
német drámasorozat,2023
4.2 - 143 szavazat
Sissi III./1. tartalma - Epic Drama (HD) 2024.03.28 01:00
(SISI)

Sissi volt Európa első szupersztárja: gondtalan kamaszként beleszeretett egy nagy hatalmú és kívánatos férfiba, akinek volt egy veszélyes oldala. Sissinek választania kellett, és elfogadta a kihívást.

Rendezte: Andreas Gutzeit, Robert Krause

Főszereplők: Dominique Devenport,Jannik Schümann,David Korbmann,Désirée Nosbusch 

Sorozatok: történelmi/kosztümös film
További információ? Sissi sorozat
A sorozat tartalma:
A hatrészes széria modern, őszinte és - nem utolsó sorban - hiteles: Erzsébet magyar királynét ezúttal legközelebbi bizalmasai szemszögéből láthatjuk, amely bemutatja az ő sokrétű személyiségét, és új információkat is tár a nézők elé.

Egy ikon, császárnő és legendás szépség: Ő Sissi, Európa első szupersztárja. Szabadság iránti szeretetet és a Habsburg monarchiának szelídebb arc kölcsönzésére vonatkozó ígéret rabul ejtette Európát; igaz történet intrikákkal és vágyakkal.

A gondtalan kamaszlány, Sissi fülig szerelmes lesz egy hatalmas és sokak által kívánatosnak tartott férfibe, akinek azonban ki nem mondott és veszélyes oldala volt, egy szerelem, amelynek nem szabadna bekövetkeznie. Sissinek választania kell, és elfogadja a kihívást; egy felnőtté válás kihívását, a rakoncátlan leány magabiztos, modern nővé érik -nehéz döntéseket kell meghoznia, veszteségeket kell elfogadnia, és végül császárnéként független szerepet betöltenie. Ez nem egy történelmi kosztümös film; hanem univerzális és időtlen mese a szerelemről, a szabadságról, a családról, a saját akaratról és a kötelességről a XIX. századi udvari divat ragyogásába öltöztetve.

Az évad tartalma:
A végzetes 1870-1873 közötti évek: Európa a modernség küszöbén. Ahogy Otto von Bismarck megnyeri a háborút III. Napóleonnal szemben, újraosztják Európában a hatalmi egyensúly kártyáit; Franciaország kikiáltja a köztársaságot, és az osztrák emberek is demokráciáért kiáltanak. A császári családra irtózatos nyomás nehezedik, különösen Franzra és Sissire; nem kevesebb, mint a monarchia léte a tét. A nyomás hatására Franz kilenc éves fiát, Rudolf koronaherceget hamarabb küldi katonai kiképzésre, mint ahogy azt feleségének megígérte; és Sissi elszörnyed, mert meggyőződése, hogy érzékeny fia össze fog roppanni a brutális katonai kiképzés hatására. Amikor Sissi nem lát más lehetőséget, mint elvinni a fiát a katonai táborból és Bécsbe menekül vele, Franznak harcolnia kell a visszatéréséért, miközben Bécsben egyre intenzívebbé válik a munkások tiltakozása. Amikor a válság sújtotta Franciaországba ér, Sissinek döntenie kell, hogy visszatér és vállalja otthoni felelősségeit, vagy anyaként áll helyt.
Egyéb epizódok:
04.28 22:30 Sissi III./5. 
04.29 00:55 Sissi III./5. 
05.01 21:00 Sissi III./6. 
05.02 01:00 Sissi III./6. 
05.05 22:00 Sissi III./6. 
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Eurosport 1 (HD)
Eurosport 1
tv-műsor: Snooker
Világbajnokság
HD adás
ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: MotoGP
© 2012-2024 Gillon Media Kft.