Story 4 (HD) tv-műsor
2017.09.27 12:30 - 13:30 Story 4 (HD)
tv-műsor
Született feleségek III./18.
amerikai vígjátéksorozat,2004
4.1 - 14 szavazat
Született feleségek III./18. tartalma - Story 4 (HD) 2017.09.27 12:30
(DESPERATE HOUSEWIVES)

Viszonyok

A magányos embert olyan könnyű kiszúrni?A magányosak azok, akik a növényeiknek mesélnek, titkokat sugdosnak a kutyájuknak és bőszen veszekednek a tévéjükkel. De mind közül a legmagányosabbak azok, akik olyanokkal beszélgetnek, akik régen nincsenek már! Egy nap fény derül Mrs. Cluskey szörnyű és féltve őrzött titkára, amely egy méretes fagyasztóhoz köthető. Edie és Carlos szenzációsnak ígérkező szerelmi légyottja katasztrofálisra sikerül, szavak nélkül is mindketten tudják, hogy ennek nem lesz folytatása. Miközben Tom betegsége miatt kénytelen otthon tartózkodni, Lynette egyedül viszi a boltot, amikor egy Rick nevű férfi jelentkezik a pizzériában az állás betöltésére. Remek referenciája és kábítószeres múltja van?Susan azt fontolgatja, hogy a Lila Akác közből egyenesen Londonba költözik Iannel, amikor is egy szerencsésnek mondható baleset talán minden eddigi érzését megváltoztatja. Gabrielle-t teljesen elbűvöli Victor Lang egyik kampánybeszéde, amit - a maga módján - persze a férfi tudtára is ad. Ám miután Victor nem jelentkezik többé, úgy dönt, hogy bosszút áll rajta?

Rendező: Marc Cherry

Főszereplők: Marcia Cross, Teri Hatcher, Eva Longoria, Felicity Huffman 

Sorozatok: humor/musical
További információ? Született feleségek sorozat
A sorozat tartalma:
Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang...

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 Comedy
TV2 Comedy
tv-műsor: Bernard boltja III./3.
brit vígjáték sorozat,2004
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Comedy
TV2 Comedy
tv-műsor: Bernard boltja III./4.
brit vígjáték sorozat,2004
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Szerelem kiadó II./4.
török vígjáték sorozat,2016
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Apa csak egy van VII./10.
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők III/3.
amerikai vígjátéksorozat,2009
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.