Viasat 3 (HD) tv-műsor
2024.03.28 20:00 - 21:00 Viasat 3 (HD)
tv-műsor
Válótársak III./3.
magyar filmsorozat,2018
4.5 - 4 szavazat
Válótársak III./3. tartalma - Viasat 3 (HD) 2024.03.28 20:00
(VÁLÓTÁRSAK 03003 - EPISODE 3)

Sáfár Bálint , a sármos ingatlanügynök félrelép a szomszédasszonnyal, ezért felesége, Zsófi kirakja a szűrét. A férfi beköltözik egy eladásra váró, üresen álló házba. A jóképű Jocinak komoly magánéleti problémái vannak - barátnője, Szonja évek óta képtelen teherbe esni, a szedett hormonoktól pedig egyre furábban viselkedik, így Joci már szabályosan menekül előle. Jakab Dávid , üzletember, házassági évfordulóján kénytelen megtudni, hogy felesége, Tamara régóta undorodik tőle, és válni akar.

Rendezte: Daniel Richard Kovacs

Főszereplők: András Stohl,Péter Sherer,Tamás Lengyel 

Sorozatok: dráma/melodráma
További információ? Válótársak sorozat
A sorozat tartalma:
A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Sáfár Bálint, a sármos ingatlanügynök félrelép a szomszédasszonnyal, ezért felesége, Zsófi - akivel két közös gyermeket nevelnek - kirakja a szűrét. A férfi beköltözik egy eladásra váró, üresen álló házba. Éppen aznap, amikor Hatvani Joci, a felújítással megbízott ezermester is ugyanitt húzza meg magát.

A jóképű Jocinak komoly magánéleti problémái vannak. Barátnője, Szonja évek óta képtelen teherbe esni. A szedett hormonoktól egyre furábban viselkedik, Joci már szabályosan menekül előle.

Jakab Dávid üzletember, a harmadik főszereplő eközben házassági évfordulójukon kénytelen megtudni, hogy felesége, Tamara régóta undorodik tőle, és most válni akar. Dávid - Bálint régi barátja - fogja magát, és jobb híján, ideiglenes jelleggel beköltözik Bálint és Joci mellé az eladásra váró házba.

Az évad tartalma:
Ugyan rég külön élnek, Bálint (Stohl András) még mindig szerelmes Zsófiba (Gubás Gabi). A hűtlenkedéseiről híres ingatlanügynök a harmadik évadban minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét. Úgy tűnik, sikertelenül. Bálint egyre mélyebb depresszióba süllyed, miközben Zsófi egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Az évad végén Zsófi belátja, hogy ez így nem mehet tovább; választania kell a két fivér között.

Eközben Dávid (Scherer Péter) - akit szerelme, Dalma elhagyott - újra összeköltözik feleségével, Tamarával (Balsai Mónika). Hiába mennek párterápiába, az elhidegült viszonyt csak nem sikerül felmelegíteniük, így hát folytatódik köztük az ádáz harc a közös vagyon felosztásáért. A gyengédségre vágyó Dávid viszonyt kezd a titkárnőjével, ám amikor véget vetne neki, a románc pszichothrilleri fordulatokat vesz. Dávid örülhet, ha épp bőrrel megússza a kalandot.

Megszülettek az ikrek, de Joci (Lengyel Tamás) és Szonja (Földes Eszter) külön élnek. Szonja pocsék anya. Joci most is egyedül cipeli a terheket. De minél több időt tölt a babákkal, annál inkább kirúgás fenyegeti a munkahelyén. Hogy anyagilag győzze, Joci kénytelen elvállalni egy gyanúsan jól fizető melót, és mire észbe kap, már a bűn útjára lépett. Vajon visszaút Joci számára? És ha van, akkor milyen áron?

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló IV./2.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO (HD)
HBO
tv-műsor: Szerelem és halál I./5.
amerikai drámasorozat, 2023
TV műsor 18 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A házasság buktatói 81.
török dráma sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló IV./3.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Leona bosszúja 55.
mexikói telenovella sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.