Itt a Halt and Catch Fire utolsó évada
Az AMC október 14-én tűzi műsorára saját gyártású sorozatának, a Halt and Catch Fire-nek a 4. és egyben befejező évadát, melynek az első 10 része a csatorna 2014-es indulásakor robbant be a hazai háztartásokba.
A Halt and Catch Fire az utolsó szériában ’90-es évek elejére kalauzolja a nézőt, ahol a szereplők az internet korszak hajnalán találják magukat. Szakmailag és emberileg is eddig ismeretlen kérdésekbe és akadályokba ütköznek, miközben a körülöttük egyre jobban felgyorsuló és növekvő informatikai világ végérvényesen megváltoztatja egymáshoz fűződő kapcsolatukat.

Donna Emerson (Kerry Bishé) egy új merész vállalkozásba kezd, melynek eredményeképpen nem csak exférjével Gordon Clark-kal (Scoot McNairy), de régi munkatársával, Joe MacMillannal is összetűzésbe keveredik (Lee Pace). Eközben Bosworth (Toby Huss) kínos titkolózásba kezd Diane (Annabeth Gish) előtt, ami alapjaiban változtathatja meg kapcsolatukat, Cameron Howe (Mackenzie Davis) pedig személyes és szakmai kudarctól tart, és soha nem gondolná, hogy ez korábbi partnereinek kötelékébe sodorja őt vissza.

Bemutató: október 14-től szombatonként 14:00-tól

© 2012-2024 Gillon Media Kft.