Korhatáros szerelem szombat esténként a TV2-n
December 2-án indul a TV2 Csoport új, heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem. A 13 részes romantikus vígjátéksorozatot szombat esténként láthatják a nézők. Hogy mi történik ha egy háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozásából szerelem szövődik? A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.
A romantikus vígjátéksorozatban olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

A Korhatáros szerelem egy klasszikus Rómeó és Júlia történet, csak itt nem a Capulet és Montague család, hanem a társadalmi előítéletek miatt próbálják a barátok, családtagok szétválasztani a szerelmeseket. Akiknek nincs más bűnük csak az, hogy nem a megszokott séma szerint választanak maguknak szerelmet, és magasról tesznek mindenkire, aki azt vallja: "az a jó, ha a férfi idősebb és tapasztaltabb, és a nő fiatalabb és segítségre szorul”.

A Korhatáros szerelem egy új-zélandi széria, a Step Dave alapján, az ország vezető színészeivel, kiváló forgatókönyvekkel, profi alkotógárdával és háttércsapattal készült.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.