RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2024.04.27 20:00 - 21:15 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Gólkirályság II./4.
magyar vígjátéksorozat,2024
4.2 - 99 szavazat
Gólkirályság II./4. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2024.04.27 20:00
(GÓLKIRÁLYSÁG 2.)

Tóninak most új ellenféllel kell megküzdenie, egy régi-új rivális jelentkezik a posztjára. A nemrégiben lezajlott csata komoly következményekkel járt. Eltiltás és szerencse is szegélyezi a csemberi csapat útját. A zárt kapukkal megnyílik egy lehetőség és a madárinfluenza következtében valakinek jelmezbe kell bújni. Tóni nagy esélyt kap. Géza pedig egy lehetőséget arra, hogy rendezze a viszonyát Vicával, aminek a polgármester csak rövid ideig örülhet, mert aggasztó híreket kap a családjáról.

Rendező: Kapitány Iván

Főszereplők: Lovas Rozi, Hevér Gábor, Sarkadi Kiss János, Schmied Zoltán, Mészáros András, Sztarenki Dóra, Szinetár Dóra, Mohácsi Norbert, Márfi Márk, Kisari Zalán 

Sorozatok: humor/musical

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ? Gólkirályság sorozat
A sorozat tartalma:
A vígjátéksorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe..., azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát - és mindenkit meglep.

Az évad tartalma:
A sorozat folytatásában kiderül: sikerül-e a Csember FC-nek feljutnia az NB1-be, és mi lesz a női edző, Tóni (Lovas Rozi) sorsa? Maradhat-e a csapat élén vagy újabb fordulatok következnek? A csemberiek harca ismét minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, a magánéletükben, a csapat körüli haszonlesőkkel, a szponzorokkal, és persze a helyi fontos emberekkel is.
Egyéb epizódok:
05.11 11:20 Gólkirályság II./5. 
05.11 20:00 Gólkirályság II./6. 
05.18 11:15 Gólkirályság II./6. 
05.18 20:00 Gólkirályság II./7. 
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők III/12.
amerikai vígjátéksorozat,2009
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők III/13.
amerikai vígjátéksorozat,2009
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Szerelem kiadó II./11.
török vígjáték sorozat,2016
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők III/16.
amerikai vígjátéksorozat,2009
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők III/17.
amerikai vígjátéksorozat,2009
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.