Duna TV (HD) tv-műsor
2017.12.13 20:35 - 21:35 Duna TV (HD)
AJÁNLOTT
tv-műsor
Hölgyek öröme 2.
angol tévéfilmsorozat,2012
5.0 - 2 szavazat
Hölgyek öröme 2. tartalma - Duna TV (HD) 2017.12.13 20:35
(THE PARADISE 8/2.)

8/2.:

Denise lenyűgözi Morayt a Miss Paradise Pink promóciós ötletével, egy díjjal, amelyet az áruház legcsinosabb vásárlójának ítélnek oda. Katherine elhozza magával a Paradise-ba egy boldogtalan házasságban élő barátnőjét, akinek Moray megengedi, hogy hitelbe vásároljon. Jocelin teljesen el van ragadtatva Samtől, a fiatal eladótól, és flörtölni kezd vele. Amikor azonban egy kellemetlen pillanatban rajtakapják, azt állítja, hogy Sam kezdett ki vele, és követeli az elbocsátását. Moray nem hajlandó kirúgni Samet az állásából, amíg nem tisztázza, mi történt valójában, és végül Denise mentő bizonyítékkal áll elő.

Rendező: David Drury

Főszereplők: Joanna Vanderham, Emun Elliot, Elaine Cassidy, Stephen Wight, Sonya Cassidy, Matthew McNulty, Ruby Bentall, Sarah Lancashire, Peter Wight, Patrick Malahide 

Sorozatok: dráma/melodráma

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ? Hölgyek öröme sorozat
A sorozat tartalma:
A világhírű francia író, Émile Zola regénye egy párizsi nagyáruház, a Hölgyek Öröme mindennapjait mutatja be, és ezen keresztül a folyamatot, ahogyan az újfajta, imperialista kereskedelem kiszorítja a régi patriarchálisat. Az eseményeket Észak-Angliába helyezték, az újonnan nyílt divatáruházat pedig a találó, Paradicsom névre változtatták. 1875-ben egy vidéki lány, Denise Lovett az észak-angliai városba, Newcastle-be érkezik, hogy munkát vállaljon nagybátyja szövetboltjában. Ő azonban nem tudja alkalmazni, mivel az utcában nemrég megnyílt fényűző divatáruház, a Paradise jelentette konkurencia miatt így is alig tud megélni. Denise a Paradise női osztályán kap munkát eladóként, és a többi lányhoz hasonlóan neki is meg kell felelnie azoknak a szigorú elvárásoknak, amelyeket az osztály vezetője, Miss Audrey állít eléjük. Denise szeme csakhamar megakad az áruház jóképű tulajdonosán, a nemrég megözvegyült John Moray-en, aki nemcsak személyiségével, de merész üzleti ötleteivel is lenyűgözi a lányt.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Leona bosszúja 54.
mexikói telenovella sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Elárulva I./75.
török dráma sorozat,2020
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Testvérek IV./23.
török dráma sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Alicia új élete 40.
mexikói telenovela sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A csodadoktor II./19.
török sorozat,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.